CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey

Valmennus- ja taustaryhmä valmiina Mestis -kauteen 2020-21

Valmennus- ja taustaryhmä valmiina Mestis -kauteen 2020-21

RoKin valmennus- ja taustaryhmä on saanut lopullisen muotonsa Mestis -kaudelle 2020-21.

Päävalmentaja Santeri Immosen tukena toisena valmentajana on kesästä asti toiminut Olli-Aleksi Pietilä. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Juha Ervasti. Maalivahtivalmentajaksi RoKi kiinnitti kesällä Joni Myllykosken. Huoltopäällikkönä toimii Veli-Pekka Nykänen, joka vastaa myös lihashuollosta. Huoltajina toimivat myös Tapani Lehtinen ja Tero Lehtoranta, sekä joukkueenjohtajana Markku Määttänen.

”Mielenkiinnolla olen lähtenyt vastaamaan uuteen haasteeseen”

Olli-Aleksi Pietilä on uusi kasvo valmentajan roolissa. Pietilä, 26, muistetaan RoKin luottosentterinä vuosilta 2015-19. Viime kauteen pelaajauransa Ruotsin Kiirunassa päättänyt Pietilä siirtyi suoraan kaukalosta valmentajan tehtäviin. Intohimolla valmennukseen suhtautuva Pietilä on valmistunut Lapin ammattikorkeakoulusta, jossa hän opiskeli urheiluvalmennukseen keskittyvässä koulutusohjelmassa.

- Mielenkiinnolla olen lähtenyt vastaamaan uuteen haasteeseen. Ajatus valmentamisesta on muhinut taustalla jo muutaman vuoden. Pyrin kehittymään mahdollisimman paljon ja tuomaan samalla omaa filosofiaani esille sekä peleissä, että päivittäisessä tekemisessä. Haluan tulevaisuudessa olla moderni huippuvalmentaja ja on hienoa, että RoKi antaa mahdollisuuden ottaa ensimmäiset askeleet. Meillä on koossa mielenkiintoinen ryhmä, joka tulee pelaamaan pitkälle kevääseen, Pietilä sanoo.

Fysiikkavalmennus Juha Ervastin vastuulle

Juha Ervasti vastaa joukkueen fysiikkavalmennuksesta. Ervasti on valmentamisen ohella aloittamassa opinnot Lapin ammattikorkeakoulun, Suomen Jääkiekkoliiton ja RoKin toteuttamassa Jääkiekkovalmentaja (AMK) -koulutuksessa. Ervasti työskentelee päivätyönään fysioterapeuttina. Hän on perehtynyt erityisesti jääkiekkoilijoiden fysiikkaharjoitteluun, ja tulee entisestään syventämään osaamistaan koulutuksen myötä.

- Todella innostuneena tartun uuteen haasteeseen. Meillä on hieno tiimi kasassa, ja mahtavaa olla osana sitä. Olemme lähteneet haastamaan pelaajia kohti entistä kovempaa treeniä, ja samalla pääsen haastamaan itseäni fysiikkavalmentajana, Ervasti sanoo.

"Pelaajillamme on hyvät edellytykset kehittyä, sekä menestyä joukkueena"

- Meillä on koossa loistava taustatiimi, josta löytyy monipuolista osaamista ja intohimoa joka osa-alueelle. Uskomme, että tämän tiimin myötä pelaajillamme on hyvät edellytykset kehittyä henkilökohtaisella tasolla, sekä menestyä joukkueena, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.