CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

"Varma" kolmen pisteen voitto vaihtui yhteen pisteeseen Heinolassa lauantaina

"Varma" kolmen pisteen voitto vaihtui yhteen pisteeseen Heinolassa lauantaina

RoKi oli Heinolassa Peliittoja vastaan matkalla kuudenteen perättäiseen voittoon, kun Niko Lahtinen siirsi RoKin jo 1-3 -johtoon ajassa 55:21. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä Peliitat nousi vielä tasoihin viimeisen kahden minuutin aikana.

Viikonlopun vierasreissun saldona oli kuitenkin yhteensä neljä pistettä, mikä pitää RoKin toiveet elossa jopa pudotuspelipaikan osalta. Piste-eroa yläpuolella olevaan Hermekseen on 10 pistettä, ja RoKilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna, kun RoKin osalta runkosarjaa on jäljellä vielä kuusi ottelua. Keskiviikkona onkin luvassa erittäin tärkeä peli Lappi Areenalla, sillä voittamalla ottelun RoKi hiipii Hermeksen kantaan, mutta häviämällä Hermes karkaa tavoittamattomiin.

Lauantaina Lahtisen lisäksi RoKin maaleista vastasivat Rasmus Smedberg ja Kasperi Torikka. Maalissa Paavo Hölsä torjui 31 kertaa.

Ottelun huippuhetket TÄSTÄ linkistä.

Keskiviikkona 26.2. pelataan ilmaisottelu Lappi Areenalla! Otteluun on todellakin ilmainen sisäänpääsy! Lue lisää TÄSTÄ linkistä. Ja lauantaina 29.2. pelataan pisteistä niin ikään Lappi Areenalla KOOVEE:ta vastaan. Tervetuloa viikon molempiin otteluihin!

Kuva: Ruutu+ -kuvakaappaus