CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Viikonvaihteessa kaksi kotiottelua – A-nuorista luvassa paikkausta poissaoloihin

Viikonvaihteessa kaksi kotiottelua – A-nuorista luvassa paikkausta poissaoloihin

Ensi viikonvaihteessa nähdään Lappi Areenalla jälleen Suomen viihdyttävintä lätkää, kun RoKi pelaa kotiottelun sekä perjantaina että lauantaina.

Perjantai-iltana vieraaksi saapuu IPK. Iisalmelaiset ovat kahden ottelun jälkeen sarjassa kolmantena viiden pisteen turvin. Joukkue voitti kauden avausottelussaan kotonaan Jokipojat ja otti seuraavassa ottelussa jatkoaikavoiton Peliittojen vieraana. IPK:n riveistä kannattaa panna merkille niin Liiga- kuin NHL-kokemusta omaava Ilkka Pikkarainen.

Peliitat on RoKin lauantain vastustaja. Heinolasta Kajaanin kautta (Hokki-Peliitat perjantaina) Rovaniemelle matkaava joukkue on ennen viikonvaihteen pelejä sarjassa yhdeksäntenä. Sillä on on allaan jatkoaikatappiot SaPKosta ja IPK:sta.

Pistejahtiin ilman matkustamisrasitteita

RoKi on sarjataulukossa Peliittojen takana sijalla 10. Viime viikonvaihteen Hokki-otteluista irtosi perjantaina kotona jatkoaikapiste, mutta lauantaina vieraissa tuli tappio.

Sinipaidat ovat kuitenkin valmiit lisäämään pistesaldoaan täydellä potilla – joukkue saa pelata molemmat viikonvaihteen ottelut kotonaan ilman matkustamista toisin kuin vastustajansa.

Päävalmentaja Santeri Immosen mukaan viikonloppuna todennäköisesti nähdään ainakin yksi omista A-junioreista kokoonpanoon nouseva pelaaja.

-Kaksi kovaa peliä tiedossa. IPK on meille tuttu vastus ja yksi sarjan ennakkosuosikeista. Peliittoja vastaan emme ole vielä pelanneet, mutta varmasti vahva joukkue sieltäkin on tulossa vastaan, Immonen ennakoi.

RoKin kokoonpanosta ovat loukkaantumisen vuoksi sivussa hyökkääjä Ville Heikkinen, sekä perjantaina armeijan palveluksessa hyökkääjät Konsta Jaakola ja Eetu Koivunen, sekä maalivahti Tommi Ronkainen. Puolustaja Samu Paajasen pelaaminen on epävarmaa harjoituksissa tulleen kiekon osuman vuoksi.

Uusi clubi avoinna kaikille, Routalämäri- ja SUBWAY-kisa erätauoilla

Illan ottelua voi seurata perinteisten katsomopaikkojen lisäksi anniskeluoikeuksin varustellusta Bar Harmaasta Kulmasta, joka löytyy C-katsomosta. Lisäksi Lappi Areenalla avautuu uusi clubi, joka on molemmissa viikon otteluissa avoinna kaikille katsojille. Clubi löytyy toisesta kerroksesta käytävän päästä. Clubin katsomona toimii I-katsomo, joka on anniskelualuetta. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Ottelun erätauoilla osumatarkkuuttaan voi testata perinteisessä Subway-kiekonheittokilpailussa, joka on ilmaiskisana viikonlopun otteluissa. Uutuutena tarjolla on Routalämäri-kisa ensimmäisellä erätauolla.

Perheen pienimmille on leikkinurkkaus D-katsomon kulmalla.

RoKi pahoittelee kauden avausottelun puutteita, kun Subway-kisa ja leikkinurkkaus jäivät toteutumatta.

Ennakkoliput Spice Icesta

Perjantain IPK-ottelu alkaa Lappi Areenalla klo 18.30 ja lauantaina kiekko putoaa jäähän jo kello 17. Areenan ovet ja ravintolapalvelut avataan tuntia aikaisemmin.

Pääsylippuja voi ostaa ennakkoon Spice Ice -kahvilasta kauppakeskus Rinteenkulmasta (Prismasta ei voi enää ostaa ennakkolippuja) ja tuntia ennen ottelun alkua Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä. Lippujen hinnat tästä.

Mikäli et vielä hakenut kausikorttiasi toimistolta, saat lunastettua sen Lappi Areenan lipunmyyntipisteeltä (pääovelta) tullessasi otteluun.

Pysäköintitilaa löytyy Lappi Areenan parkkipaikan lisäksi Porokadulta (Lapin keskussairaalan henkilökunta pysäköi Lappi Areenalla, minkä takia pysäköintitilaa on aiempaa vähemmän.)

Ruutu+ näyttää kaikki Mestis-ottelut suorana

Mikäli et pääse paikan päälle, tarjoaa Ruutu+ -suoratoistopalvelu avun. Ruutu+ näyttää kaikki kauden ottelut selostettuna, suorana sekä jälkeenpäin tallenteena. Tutustu palveluun tästä.

Tervetuloa seuraamaan

Suomen viihdyttävintä lätkää!