CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

ANTTI VIRTANEN ROKIIN

ANTTI VIRTANEN ROKIIN

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen puolustaja Antti Virtasen kanssa.

Antti Virtanen, 26, saapuu takaisin Rovaniemelle ja RoKi -paitaan sitten aikaisten juniori vuosien. Leviltä lähtöisin oleva Virtanen kiekkoili RoKissa juniorina U16 ikäisiin asti, jonka jälkeen hän siirtyi Oulun Kärppien junioreihin. Sieltä tie vei Pohjois-Amerikkaan, jossa vierähti viisi kautta. Yksi kausi juniorisarja USHL:ssa Sioux Falls Stampeden riveissä ja neljä kautta yliopistosarja NCAA:ssa University of Alaska-Fairbanksin riveissä. Viimeiset kaksi kautta hän on pelannut Euroopassa. Kaudella 2022-2023 Virtanen edusti Ranskan pääsarjassa pelaavaa Chamonixin joukkuetta. Runkosarjassa vyölle kertyi 43 ottelua, joissa hän iski tehot 6+18=24. Viime kauden Virtanen pelasi Norjan pääsarjassa Lillehammerin riveissä. Runkosarjassa hän pelasi 44 ottelua tehoin 3+16=19.

Alla Virtasen ja päävalmentaja Sakari Salmelan mietteet sopimuksesta:

- Hyvät on fiilikset palata Suomeen ja Rovaniemelle 7 ulkomailla pelatun kauden jälkeen. On ollut hienoa seurata miten Rovaniemeläinen kiekkoyhteisö on kasvanut ja tiivistynyt viime vuosien aikana, ja on mukava olla osana sitä ensi kaudella. Innolla odotan, että päästään aloittamaan koko porukalla. Paljon eri asioita yhdistyi päätöksessä palata takaisin Rovaniemelle. Tämä on hieno mahdollisuus itselleni ammattiurheilla ja samalla viedä siviilielämän asioita eteenpäin. Mahdollisuus pelata hienossa kaupungissa ja motivoivassa ympäristössä, ja pystyä samalla asumaan lähellä perhettä ja ystäviä, on sellainen yhdistelmä mitä muualta on vaikea saada. Iso kiitos yhteistyökumppaneille sopimuksen mahdollistamisesta, Antti Virtanen kommentoi.

- Hienoa saada Lapin oma poika takaisin Kirnuun. Virtanen on todella monikäyttöinen laatupuolustaja, jolla rutiinitaso on korkealla. Iso pelaaja kantamaan vastuuta ja johtamaan esimerkillä, päävalmentaja Sakari Salmela kommentoi.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Edulliset kampanjahinnat voimassa toukokuun loppuun saakka. Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi