CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

MAALIVAHTI KAJ SAARINEN HÄMEENLINNAN PALLOKERHOSTA ROKIIN

MAALIVAHTI KAJ SAARINEN HÄMEENLINNAN PALLOKERHOSTA ROKIIN

RoKi Hockey ja Hämeenlinnan Pallokerho ovat solmineet koko kautta koskevan vuokrasopimuksen maalivahti Kaj Saarisesta.

Kaj Saarinen, 19, on HPK:n oma kasvatti. Isokokoinen maalivahti on pelannut HPK:n junioripolun läpi ja päässyt pelaamaan liigakaukaloissakin parin ottelun verran. Viimekaudella Saarinen torjui HPK:n U20 -joukkueessa 21 ottelua torjuntaprosentilla 91. Vyölle kertyi HPK:ssa myös 2 ottelua Liigassa sekä 3 ottelua Mestiksessä Forssan Palloseuran paidassa.

Alla Saarisen ja maalivahtivalmentaja Juha Sorosen kommentit:

- Innolla odotan tulevaa kautta ja on siistiä päästä Rovaniemelle ottamaan seuraava steppi omalla uralla. Olen kuullut, että Rovaniemellä on aina huikea tunnelma hallissa. Hienoa päästä tutustumaan uuteen joukkueeseen sekä uusiin maisemiin, Kaj Saarinen kommentoi.

- Kaj on isokokoinen, urheilullinen ja teknisesti taitava maalivahti. Tehdyn taustatyön perusteella hän on äärimmäisen kovaa harjoitteleva ja eteenpäin pyrkivä nuori mies. HPK:n kanssa näemme tämän hyvänä ratkaisuna mistä molemmat seurat sekä Kaj itse hyötyvät, maalivahtivalmentaja Juha Soronen kertoo.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Edulliset kampanjahinnat voimassa lauantaihin 8.6. saakka. Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi