CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

EERO NIEMI JA EETU HYYPIÄ SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA.

EERO NIEMI JA EETU HYYPIÄ SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA.

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaiset pelaajasopimukset hyökkääjä Eero Niemen ja maalivahti Eetu Hyypiän kanssa.

Eero Niemi saapuu Rovaniemelle Porista. Viime kaudella Niemi pelasi Porin Ässien U20 joukkueessa. Runkosarjassa hän iski 44 otteluun tehot 15+25=40. Pudotuspeleissä 10 ottelua toi tehot 7+1=8.

Hyypiä on pelannut viimeiset kaksi kautta RoKin junioreissa. Viime kaudella hän kantoi pääasiallisen torjuntavastuun RoKin U20 SM-Sarja joukkuueessa. Junioreissa hän torjui 29 ottelua torjuntaprosentilla 91.2. Mestistä hän pelasi RoKi -paidassa 4 ottelua torjuntaprosentilla 91.3.

Kaksikon mietteet sopimuksistaan:

- Oli hienoa tehdä sopimus RoKin kanssa sen jälkeen, kun he osoittivat ison kiinnostuksensa! Innolla odotan tulevaa kautta ja sitä, että pääsee joukkueen kanssa hommiin. Kahden pronssi vuoden jälkeen odotukset RoKissa ovat kovat ja mielessä joukkueella sekä minulla on ainoastaan se kaikkein kirkkain mitali, Eero Niemi kommentoi.

- Hieno fiilis saada mestis sopimus ja aloittaa kolmas kausi rovanimellä, Innolla odotan tulevaa kautta, Eetu Hyypiä kommentoi.

Päävalmentajan mietteet Niemen sopimuksesta:

- Niemi on todella lahjakas nuori, joka on keikkunut nuoriso maajoukkueiden mukana pitkin uraa. Pelaa laadulla kumpaankin suuntaan. Kaikki mahdollisuudet ottaa isoja askelia eteenpäin ja sitä kautta olla iso pelaaja meille, Sakari Salmela kommentoi.

Maalivahtivalmentajan mietteet Hyypiän sopimuksesta:

- Eetu pelasi hyvin voimakkaasti nousujohteisen kauden U20-joukkueessa. Hän pystyi vastaamaan hänelle asetettuihin tavoitteisiin ja pystyi myös haastavassa paikassa nousemaan Mestisjoukkueessa pelaavaksi maalivahdiksi, kun joukkue sitä tarvitsi. Näemme Eetussa suuren potentiaalin tulevaisuuteen ja suunnitelmana on, että hän pelaa tulevalla kaudella U20-joukkueessa sekä myös Mestisjoukkueen mukana, Juha Soronen kertoo.