CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Heikkinen palaa RoKi-maalille

Heikkinen palaa RoKi-maalille

Maalivahti Vilho Heikkinen palaa RoKi-maalille. Heikkinen, 23, on rovaniemeläisille tuttu maalivahti kolmen vuoden takaa. Maalivahdin hakeminen tuli RoKilla ajankohtaiseksi, sillä maalivahti Elias Korpelan loukkaantumisesta toipuminen on pitkittynyt.

Heikkinen siirtyi junnuvuosien jälkeen Oulusta RoKiin kaudeksi 2018-19. Kaksi viimeistä vuotta hän on viettänyt Kokkolan Hermeksessä pelaten kahden kauden aikana yhteensä 47 runkosarjan ottelua.

- Hienoa päästä takaisin Rovaniemelle ja Lappi Areenalle pelaamaan. Meillä on hyvä joukkue ja valmennus kasassa, joten lähden hyvillä fiiliksillä alkavaa kautta kohti, Heikkinen sanoo.

- Meille tuli tarvetta vahvistaa maalivahtiosastoamme loukkaantumisista johtuen. Vilholla on alla hyviä vuosia Mestiksessä. Hän tuntee Mestiksen ja Rovaniemen. Oli helppoa valita tuttu mies tuomaan kilpailua Ronkaiselle. Vilhon tulo varmistaa myös sen, että U20 SM-joukkueessa maalivahteja on riittävästi, RoKin päävalmentaja Lehtonen sanoo.

Heikkinen on RoKin kokoonpanossa jo Mestiksen avausviikonlopun otteluissa perjantaina Kajaanissa ja lauantaina Lappi Areenalla.

Kuva: Lapin Kansa