CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Mestis palaa Lappi Areenalle - Uusi klubi avataan Costello Hautamäen keikalla

Mestis palaa Lappi Areenalle - Uusi klubi avataan Costello Hautamäen keikalla

RoKi kohtaa kauden kotiavauksessaan Iisalmen Peli-Karhut! Uudella klubilla esiintyjänä Costello Hautamäki!

Pääsylippujen myynti on avautumassa Ticketmasterin kanavissa kuluvalla viikolla. Rovaniemen Prismasta -3€ alennus aikuisten lipusta S-Etukortilla. Pääsylippuja on saatavilla myös Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä. Suosittelemme pääsylipun hankkimista ennakkoon.

Klubiliput ovat varattavissa sähköpostitse osoitteesta toimisto@rokihockey.fi.

Lisätietoja uudesta klubista ja lipuista löydät tästä linkistä.

Costello Hautamäki esiintyy klo 16:00 - 16:45, sekä molemmilla erätauoilla!

P.s. Olivers Corner ja RoKi järjestävät yhdessä kauden avaustapahtuman lauantaina klo 13:30 alkaen Olivers Cornerissa! Luvassa mm. päävalmentaja Maso Lehtosen mietteet kauden avausottelun alla, sekä pelaajahaastatteluja Petri "Keppi" Keihäskosken grillissä!

INFO KAUSIKORTTILAISELLE

Kausikortin omaavat pääsevät normaalisti sisään otteluun näyttämällä kausikorttia sisäänkäynnillä järjestyksenvalvojalle.

Kausikorttien postitus on aloitettu viime viikolla, ja korttien tulisi saapua perille postitse tilanneille kuluvan viikon aikana.

Mikäli et ole vielä hakenut kausikorttiasi, niin saat haettua ja / tai lunastettua kortin Lappi Areenan pääsisäänkäynnillä sijaitsevalta kausikorttien jakopisteeltä lauantain ottelun yhteydessä klo 16:00 - 17:15. Lisäksi kausikortteja on jaossa torstaina 23.9. klo 10:30 - 13:00 ja 16:15 - 18:00 Lappi Areenan pääsisäänkäynnillä.

Pääsyliput Mestiksen runkosarja 2021-22

  • 16€ aikuiset
  • 13€ aikuiset S-Etu (saatavilla vain Rovaniemen Prismasta)
  • 10€ eläkeläiset
  • 6€ opiskelijat, varusmiehet
  • 5€ lapset (7-15 v.)
  • 30€ perhelippu (2 aik. + 2 lasta, saatavilla vain ovelta ja saavuttava otteluun yhdessä lapsen kanssa)

Pääsyliput ovat tulossa myyntiin Ticketmasterin kanaviin. Rovaniemen Prismasta -3 alennus aikuisten lipusta S-Etukortilla. Pääsylippuja on saatavilla myös Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä (sisäänkäynnit 2 ja 3). Suosittelemme pääsylipun hankkimista ennakkoon.

Infot otteluihin saapuville

Tällä hetkellä Rovaniemellä ei ole voimassa rajoituksia yleisötilaisuuksiin liittyen.

Suomen Jääkiekkoliiton linjauksen mukaisesti kasvomaskin tai visiirin käyttäminen on kuitenkin pakollista Mestis-joukkueiden otteluissa. Toivomme lisäksi katsojia huomioimaan riittävät turvavälit ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Suosittelemme myös Koronavilkku -sovelluksen lataamista. Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään! 💙