CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen
Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen
Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

RoKin puolustus vahvistuu Henri Joki-Erkkilän ja Eetu Pylkkäsen liittyessä joukkueeseen. Molempien sopimukset kattavat Mestis -kauden 2020-21.

Tuttu kasvo palaa Lappi areenalle

RoKin monivuotinen kapteeni Henri Joki-Erkkilä palaa RoKin kokoonpanoon, vietettyään kauden 2019-20 Japanissa Nikko Icebucksin riveissä. Idän kiekkokaukaloissa Joki-Erkkilä, 33, onnistui hienosti voittaen Aasian Liigan puolustajien pistepörssin tehden 25 tehopistettä 36 ottelussa. Jo kymmenenä kautena RoKin paidassa vahvasti esiintynyt Joki-Erkkilä on erittäin arvokas lisäys RoKin joukkueeseen niin jäällä, kuin pukukopissakin.

- Mietin pitkään Japanin kauden jälkeen eri vaihtoehtoja ja ylipäätään sitä, että mitä voisi vielä saada pelaamisesta ja myös siten, että olisi vielä riittävästi myös annettavaa. Lopulta tuli sellainen olo, että haluan palata. Joukkueesta vaikuttaa tulevan hyvä ja kun todellinen tavoite on menestyä, niin se oli tärkeä tekijä päätöksessä palata. On mukava palata kotiin, Joki-Erkkilä sanoo.

- "Öffen" paluu oli kyllä mieluinen juttu RoKille ja koko kaupungille. Hänen pelillinen panos joukkueelle tulee olemaan iso, jonka kaikki tietävätkin. Monipuolinen, huippukuntoinen, todellinen urheilijatyyppi ja ennen kaikkea jään ulkopuolista roolia joukkueessa ei voi rahassa mitata. Hyvällä huumorilla höystettynä pitää joukkueen tiukasti näpeissä ja sisäisen kurin kohdillaan. Todella iso apu valmennukselle, päävalmentaja Santeri Immonen luonnehtii.

Katso video Henri Joki-Erkkilän pelikunnon katsastuksesta TÄSTÄ LINKISTÄ. P.s. muista myös Roi Katsastuksen etu kausikorttilaisille!

”Vahva, fyysinen ja kova rightin pakki, jolla on todella painava laukaus”

Kokkolan Hermestä kaudella 2019-20 edustanut, 22-vuotias puolustaja Eetu Pylkkänen siirtyy RoKin riveihin. Espoosta lähtöisin oleva puolustaja pelasi haastavan kauden Hermeksen kokoonpanossa kuluneella kaudella. Hän hakee RoKista uutta nostetta uralleen.

Pylkkänen saapui Rovaniemelle motivaatiota puhkuen, ja hänellä on kova halu näyttää Lappi areenan yleisölle mistä mies on tehty.

- Saavun erittäin hyvillä fiiliksillä Rovaniemelle! Kaupungista ja joukkueesta olen kuullut pelkkää hyvää, joten päätös oli helppo. Takana on laadukas kesä ja halu pelata on kova vaikean viime kauden jälkeen. Tavoitteet ovat korkeat itsellä, sekä joukkueella - nähdään hallilla, Pylkkänen sanoo.

- Eetusta paistaa näyttämisen halu hankalan viime kauden jälkeen. Vahva, fyysinen, kova rightin pakki, jolla on todella painava laukaus. Uskon, että tulee olemaan iso apu alakertaan monipuolisessa roolissa, Immonen sanoo.

Sopimustilanne 5.8.2020