CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

RoKi - Kärpät jääkiekkokauden avauksessa Rovaniemellä 19.8.

RoKi - Kärpät jääkiekkokauden avauksessa Rovaniemellä 19.8.

Rovaniemellä jääkiekkokausi avataan erittäin mielenkiintoisella ottelulla, sillä RoKi saa vastustajakseen Oulun Kärppien Liiga -miehistön 19.8. pelattavassa ottelussa. Ottelu pelataan Lappi Areenalla.


Kärpät saapuu Rovaniemelle Liiga -joukkueella

Kärpät saapuu Rovaniemelle Liiga -joukkueen sopimuspelaajista koostuvalla joukkueella. Joukkueen pelaajalista ei esittelyjä kaipaa, onhan kyseessä yksi Euroopan parhaista joukkueista. Joukkueen sopimuspelaajiin lukeutuu muun muassa entisiä ja tulevia NHL-tähtiä kuten Jussi Jokinen ja Aatu ja Aku Räty, sekä lisäksi myös RoKi-taustaiset Tino Metsävainio, Julius Hermonen, Zdenek Sedlak, Joona Huttula ja Jaakko Niskala.


Ottelujärjestelyt

Ottelutapahtuma järjestetään terveysviranomaisten voimassa olevien ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Ottelun maksimikapasiteetti tulee olemaan 1500 katsojaa. Lappi Areenan katsomokapasiteetti tulee olemaan jaettuna kolmeen katsomolohkoon sekä aitioihin. Jokaisessa katsomolohkossa on omat palvelut (wc:t ja kioski- ja ravintolapalvelut), sekä sisäänkäynnit. Katsomolohkoissa on käytössä vain joka toiset istuimet (perheenjäsenet voivat istua vierekkäin).

Jo tässä vaiheessa toivomme katsojia huomioimaan riittävät turvavälit, yskäisemään hihaan tai mieluiten kertakäyttönenäliinaan ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä kösienpesumahdollisuus). Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun. Tehdään tapahtumasta yhdessä mahdollisimman turvallinen kaikille katsojille.

Kärpät -ottelun lipunmyynti alkaa maanantaina 10. elokuuta

Ottelun pääsyliput tulevat myyntiin maanantaina 10.8. Samalla on saatavilla tarkennetut tiedot katsomolohkoista, otteluun saapumisesta ja turvallisuusohjeistuksista.

Kausikorttihaasteen varausehtojen mukaisesti Kausarihaaste -kortit eivät ole voimassa kauteen valmistavissa Liiga -joukkueita vastaan pelattavissa otteluissa. Kausikorttilaisille on kuitenkin luvassa alennus ottelun pääsylipuista. Kausikorttilaisten alennuslipuista tiedotetaan lipunmyynnin alkamisen yhteydessä, sekä lisäksi sähköpostitse kausikorttilaisille.

RoKin ottelut ennen Mestis -kauden alkua

  • Ke 19.8. RoKi - Kärpät
  • To 27.8. RoKi - Hokki
  • Pe 11.9. RoKi - Narvik Eagles (NOR)
  • La 12.9. RoKi - Narvik Eagles (NOR)

Kaikki ottelut pelataan Lappi Areenalla.

Kaksi uutta puolustajasopimusta

RoKi tiedottaa huomenna keskiviikkona kahdesta uudesta puolustajasopimuksesta. Luvassa on merkittävää vahvistusta joukkueen alakertaan.