CCMNapapiirin BetoniADCHartwallRovaseudun MarkkinakiinteistötLapin KansaHutcodeKotimaailma Oy RovaniemiMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo OyREDU Edu OyTalenomStark
RoKi Hockey
RoKi Hockey

HYÖKKÄÄJÄ LIAM IZYK ROKIIN

HYÖKKÄÄJÄ LIAM IZYK ROKIIN

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Liam Izykin kanssa.

Liam Izyk, 25, on pelannut viimeiset viisi kautta Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa. Seuroina ovat olleet University of Alabama-Huntsvillen joukkue, jossa Izyk pelasi yhden kauden, tämän jälkeen hän siirtyi kaudeksi 2020-21 kiven kovaan Boston Collegen joukkueeseen, siellä hän pelasi kolme kautta. Viime kaudella Izyk edusti Sacred Hearts Universitya. Kaiken kaikkiaan NCAA:ssa hän on pelannut yhteensä 130 ottelua tehopistein 14+16=30.

Liam Izyk eliteprospects

Alla Izykin ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Olen iloinen sopimuksestani RoKin kanssa sekä mahdollisuudesta pelata Suomessa. Odotan innolla joukkueen tapaamista ja syksyllä alkavaa kautta, Liam Izyk kommentoi.

- Liam on kovan yliopistopolun läpi käynyt vahva hyökkääjä. Odotettavissa on laadukasta kahden suunnan pelaamista fyysisellä otteella. Hän luistelee, taklaa, riistää ja raastaa. Mikäli hän saa parhaat puolensa oikein hyödynnettyä, niin omaa myös pistepotentiaalia, Sakari Salmela kommentoi.