CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

JERE-MATIAS ALANEN JATKAA ROKISSA

JERE-MATIAS ALANEN JATKAA ROKISSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Jere-Matias Alasen kanssa.

Jere-Matias Alanen, 28, on kuulunut RoKin suuriin vastuunkantajiin kahdella edellisellä kaudella. Viime kaudella varakapteenin roolissa toiminut Alanen on iskenyt kahdella pelaamallaan kaudella RoKissa yhteensä 74 otteluun tehopisteet 40+27=67. RoKin kanssa pudotuspeleissä isokokoinen hyökkääjä on pelannut yhteensä 14 ottelua tehopistein 3+8=11. Alanen oli mukana saavuttamassa RoKissa Mestiksen pronssimitalia kaudella 2022-23. Mestis mestaruuden hän on voittanut Ketterän riveissä kaudella 2020-21. Mestaruuteen päättyneellä kaudella hän voitti Mestiksen maalipörssin sekä Mestiksen paras pelaaja palkinnon, tämän lisäksi Alanen valittiin myös Mestiksen ensimmäiseen All-Star kentälliseen.

Sopimus sisältää Liiga ja ulkomaan option.

Jere-Matias Alanen eliteprospects

Alla Alasen ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit jatkosopimuksesta:

- Mukava jatkaa Rovaniemellä hienojen ihmisten kanssa. Kartoitin paljon muitakin vaihtoehtoja, mutta tässä hetkessä RoKi oli niistä paras vaihtoehto. Parin vuoden aikana olemme viihtyneet erinomaisesti Rovaniemellä. Nyt pääsemme nauttimaan Lapin ja Kirnun tunnelmasta myös perheenä, tuore perheenisä Jere-Matias Alanen kommentoi.

- Iso mies ja iso jatko meille. Alanen kuuluu ehdottomasti sarjan kärki senttereihin. Hänet voi laittaa kentälle missä tahansa tilanteessa ja hän tuo myös johtajuutta koppiin, ehjän kauden saadessaan lupa odottaa kovaa tulosta, päävalmentaja Sakari Salmela kommentoi.