CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Hyökkääjä Roope Nikkilä RoKiin

Hyökkääjä Roope Nikkilä RoKiin

Roope Nikkilä tuo lisävahvuutta RoKin hyökkäysosastolle loppukauden kattavalla sopimuksella. Nikkilä on 29-vuotias Tampereelta lähtöisin oleva hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä laidassa, että keskushyökkääjänä. Hän on viihtynyt viime vuodet Ranskassa, jossa kahtena edellisenä kautena Ranskan pääsarjassa hän on tehnyt 44 tehopistettä 64 ottelussa.

- Hienoa palata Suomeen pelaamaan. Viimeiset vuodet Ranskassa ovat opettaneet paljon ja ovat täynnä mahtavia kokemuksia, sekä muistoja. Talven aikana alkoi kiinnostamaan ajatus pelata jälleen Suomessa ja olen iloinen, että RoKin kanssa asiat saatiin maaliin. Odotan innolla tulevia otteluita ja kovaa taistelua pudotuspelipaikasta. Nähdään Lappi Areenalla!, Nikkilä sanoo.

Mestiksen siirtoraja umpeutui eilen puoliltaöin, joten RoKin joukkue on omien sopimuspelaajien osalta lopullisessa vahvuudessaan kevään pelejä ajatellen. RoKissa lainalla Oulun Kärpistä pelannut Zdenek Sedlak loukkaantui viikko sitten, ja hänen toipumistaan seurataan viikko kerrallaan.

Kuva: Tommy Jokelainen