CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

VIIKKOENNAKKO: TÄNÄÄN KESKIVIIKKONA JA LAUANTAINA PELATAAN LAPPI AREENALLA

VIIKKOENNAKKO: TÄNÄÄN KESKIVIIKKONA JA LAUANTAINA PELATAAN LAPPI AREENALLA
VIIKKOENNAKKO: TÄNÄÄN KESKIVIIKKONA JA LAUANTAINA PELATAAN LAPPI AREENALLA

Tällä viikolla on jälleen edessä kahden kotipelin viikko. Keskiviikkona vastaan Lappi Areenalle saapuu Jokipojat ja lauantaina K-Vantaa.

Viime viikolla RoKi hävisi tiukan pelin KeuPa HT:ta vastaan, mutta kohdatessaan heidät uudelleen perjantaina Lappi Areenalla peli päättyi RoKin murskavoittoon lukemin 7-2. Viime viikolla RoKi voitti myös toisen kotipelin Hokkia vastaan.

Kuten aiemmillakin viikoilla, niin jälleen pelataan erittäin tärkeitä pelejä. Runkosarjaa on jäljellä vielä viidennes, eli 10 ottelua. RoKilla on edelleen saumat jopa pudotuspeleihin, mutta toisaalta karsintojen välttäminen on yhtä lailla tärkeää. Pudotuspeliviivaan on matkaa 11 pistettä ja 10. sijaan vain kolme pistettä.

IMMONEN: "KOVAT HAASTAJAT VASTASSA"

Keskiviikon vastustaja Jokipojat on ollut kovassa vireessä joulukuusta lähtien, ja Kiekko-Vantaa hakee valmentajavaihdoksen jälkeen uutta virettä. RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kertoo viikon pelien lähtökohdista seuraavasti.

-Tänään vastassa on tämän hetken kuumin joukkue, ja kovimpia haasteita mitä tästä sarjasta löytyy. Jokipojat on kiekollisesti taitava, hyvin valmennettu joukkue. Lähdemme haastamaan Jokipoikia kurinalaisella, huolellisella kiekollisella pelillä sekä tylyllä puolustuksella.

-Lauantaina kohdattavalla K-Vantaalla on ollut kova turbulenssi ja tämä taidokas joukkue janoaa myös pisteitä. Meidän täytyy olla todella aggressiivinen sekä kiekolla että kiekottomana. Ketään ei varmasti yllätä että tärkeitä pisteitä on jaossa ja niistä ensimmäisiä lähdetään hakemaan tänään, Immonen sanoo.

KOKOONPANO

Viime viikolla tällin saanut hyökkääjä Zdenek Sedlak on pois kokoonpanosta viikon otteluista. Vielä on liian aikaista sanoa milloin hän palaa kokoonpanoon - tilanteen kanssa edetään päivä kerrallaan. Muilta osin RoKi lähtee viikonlopun otteluihin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä joukkueessa vallinnut flunssa-aalto on ainakin toistaiseksi voiton puolella.

OTTELUINFOT

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat klo 17:30. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja areenan ovet avautuvat klo 16:00.

Voit hankkia lippusi ennakkoon Ticketmasterista, Rovaniemen Prismasta (S-Etukortilla -2€ aikuisten lipusta) tai Spice Ice Rinteenkulmasta.

Lauantain otteluisäntänä Atomirotta

Lauantaina RoKi saa erikoisvieraita, sillä perjantai -ja lauantai-iltoina Rovaniemen Korkalovaaran Wanhassa Mestarissa esiintyvä Atomirotta ottaa Lappi Areenan haltuun lauantain pelissä.

Ravintola Wanha Mestari, Atomirotta ja RoKi toivottavat kaikki tervetulleeksi lauantaina klo 21:00 alkavaan Meet & Greet -tilaisuuteen Wanhaan Mestariin. Paikalla on Atomirotan lisäksi RoKin pelaajat ja valmennus. Tervetuloa morjestamaan Atomirottaa ja rokilaisia!

Lisätietoa Atomirotan keikoista löytyy tästä linkistä.

Seuraa meitä somessa

Facebook: facebook.com/rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#LätkässäLappiin #RoKiHockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kuva: Tommy Jokelainen