CCMNapapiirin BetoniADCHartwallRovaseudun MarkkinakiinteistötLapin KansaHutcodeKotimaailma Oy RovaniemiMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo OyREDU Edu OyTalenomStark
RoKi Hockey
RoKi Hockey

HYÖKKÄÄJÄ TUOMAS ÖRN SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

HYÖKKÄÄJÄ TUOMAS ÖRN SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Tuomas Örnin kanssa.

Tuomas Örn, 22, on RoKin oma kasvatti. Junioriputken läpi pelannut hyökkääjä valmistautuu nyt ensimmäiseen täyteen Mestis kauteensa. RoKin U20 -joukkueessa Örn pelasi kaiken kaikkiaan neljä kautta, joissa otteluita kertyi yhteensä 133 tehopistein 39+66=105. Örn on pelannut myös RoKin Mestis joukkueessa kahden aikaisemman kauden aikana yhteensä 9 ottelua.

Alla Örnin ja päävalmentaja Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Hienoa jatkaa RoKissa ja samalla omassa kasvattajaseurassa. Onnistunut kausi u20:ssä takana ja olen valmis ottamaan seuraavan askeleen kunnolla miesten peleihin sarjan hienoimman kotiyleisön eteen, Tuomas Örn kommentoi.

- Örn on pelannut juniorit läpi ja nyt on aika ottaa viimeinen steppi miesten peleihin. Tulevaisuuden nimi, jolla pelipää on huippuluokkaa. Kova kesä alle, voimaa ja räjähtävyyttä kroppaan, Sakari Salmela kertoo.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Edulliset kampanjahinnat voimassa lauantaihin 8.6. saakka. Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi