CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

IPK parempi Kemin pelissä

RoKi ja IPK kohtasivat toistamiseen – tällä kertaa Kemissä torstai-iltana. IPK vei ottelusta voiton selkein 1-7 (1-1, 0-3, 0-3) lukemin.

Ottelun ensimmäinen erä oli ehkä harjoituskauden ehjintä peliä RoKilta. IPK siirtyi 1-0 johtoon, mutta RoKi kuittasi Eetu Karvisen toimesta. Maalin alustivat Viljami Wacklin ja Niko Lahtinen.

Toisen erän puolivälissä IPK karkasi 1-4 johtoon vain kolmessa minuutissa. RoKi ei tämän jälkeen saanut enää peliään kulkemaan kuin hetkittäin.

Kolmannessa erässä IPK iski heti erän alkuun jo 1-5 lukemat. RoKi haki tämän jälkeen uutta vaihdetta ketjumuutoksilla, mutta peli jatkui tahmeana. IPK sen sijaan osui vielä kahdesti erän lopulla.

Rumista lukemista huolimatta peli oli suhteellisen tasaista vääntöä. IPK oli parempi kaksinkamppailuissa ja viimeisteli tehokkaasti, kun taas RoKi sortui virheisiin. Maalien suulla RoKin Paavo Hölsä torjui 28 kertaa ja IPK:n Henri Kiviaho 29 kertaa.

Ottelu oli RoKin viimeinen ennen ensi viikon perjantaina 27.9. alkavaa Mestis-kautta. Kotiotteluun Lappi Areenalle RoKin vieraaksi saapuu Kajaanin Hokki.