CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

Kanadalainen Riley Stadel vahvistaa RoKin puolustusta – joukkue valmis Mestis-avaukseen

Kanadalainen Riley Stadel vahvistaa RoKin puolustusta – joukkue valmis Mestis-avaukseen

Kuva: Stadel tutustui uuteen kotiareenaan saavuttuaan Rovaniemelle maanantai-iltana.

Kanadalainen puolustaja Riley Stadel vahvistaa RoKin puolustusosastoa Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella. Vancouverista kotoisin oleva Stadel, 23, liittyy RoKin vahvuuteen tiistain harjoituksissa, ja hän todennäköisesti pelaa jo torstaina pelattavassa harjoitusottelussa Kemissä, kun RoKi kohtaa IPK:n.

Stadel on pelannut Kanadan pääjuniorisarjoihin lukeutuvaa WHL:ää peräti 347 ottelua kooten niissä puolustajalle hyvät tehot 128 tehopistettä. Kaksi edellistä kautta hän pelasi Iso-Britannian pääsarjassa EIHL:ssä yhteensä 96 ottelua tehden 37 tehopistettä.

Stadel saapuu Rovaniemelle edetäkseen urallaan Euroopan pääsarjoihin.

-Hänellä on hyvä ykkössyöttö, liike ja laukaus, sekä kova halu eteenpäin. Riley hakee Suomesta ponnahduslautaa uralleen, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoo.

Siliämaa jatkaa, Nurminen aloittaa kauden Raahe-Kiekossa ja Heikkinen sivussa loukkaantumisen vuoksi

Try-outin kautta joukkueesta pelipaikkaa hakivat hyökkääjät Tommi Siliämaa ja Toni Nurminen. Siliämaa jatkaa RoKissa Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella. Tommi pelasi RoKin Mestis-joukkueessa jo kausilla 2015-17, mutta on kärsinyt pari viime kautta loukkaantumisista, ja on nyt toipunut pelikuntoon. RoKi-kasvatti Nurminen aloittaa kauden Suomi-Sarjan Raahe-Kiekossa.

Edellisissä otteluissa sivussa kokoonpanosta olleen hyökkääjä Ville Heikkisen vamma osoittautui ennakoitua pahemmaksi, ja hän on sivussa peleistä arviolta 6-8 viikkoa.

Stadelin kiinnityksen, ja viimeisimpien muutosten jälkeen RoKi ei enää aktiivisesti etsi uusia pelaajia, vaan joukkue on valmis Mestis-kauden avaukseen 27. syyskuuta, kun RoKi kohtaa Kajaanin Hokin Lappi Areenalla.

Ennen sarja-avausta pelataan vielä yksi harjoitusottelu, kun RoKi kohtaa IPK:n torstaina 19.9. klo 18:30 pelattavassa ottelussa Kemissä. Kemin Lämärit järjestää ottelun yhteistyössä RoKin kanssa. Ottelun lippu- ja oheismyyntituotot suuntautuvat Kemin Lämäreille, jonka vuoksi RoKin kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn otteluun. Tervetuloa seuraamaan ottelua ja tukemaan samalla Kemin Lämäreitä!