CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Jäätä näkyvissä! Viikonloppuna pelataan kaksi kotiottelua – Kapteeni Antti Järvelä: ”Toivottavasti saamme laajan fanien tuen. Sillä on iso merkitys.”

Jäätä näkyvissä! Viikonloppuna pelataan kaksi kotiottelua – Kapteeni Antti Järvelä: ”Toivottavasti saamme laajan fanien tuen. Sillä on iso merkitys.”
Jäätä näkyvissä! Viikonloppuna pelataan kaksi kotiottelua – Kapteeni Antti Järvelä: ”Toivottavasti saamme laajan fanien tuen. Sillä on iso merkitys.”

Suomen viihdyttävintä lätkää on tarjolla Lappi Areenalla perjantaina ja sunnuntaina.

Piinallisen pitkä odotus päättyy perjantaina, kun RoKi pääsee pelaamaan kotijäille. Lappi Areenan jäädytyslaitteisto on saatu toimintakuntoon ja kirnussa tehdään parhaillaan jäätä.

RoKin vieraaksi saapuu perjantaina K-Vantaa ja sunnuntain perhepelissä vastassa on SaPKo Savonlinnasta. Perjantaina kiekko putoaa jäähän kello 18.30 ja sunnuntaina poikkeuksellisesti jo kello 15.

RoKin kapteeni Antti Järvelä odottaa viikonvaihteen pelejä innolla. Lappi Areenan jääongelman ja Karjala-turnauksen takia tulleet pitkät pelitauot eivät ole Järvelän mukaan vaikuttaneet joukkueen vireystasoon.

– Ihan mukavasti on päästy kuitenkin treenaamaan harkkahallin puolella. Tietysti olisi ollut kiva päästä pelaamaan enemmän, mutta kun ei päästy, niin peleihin täytyy vain valmistautua ja latautua paremmin.


Kapteeni Antti Järvelä uskoo kotiyleisön tuen siivittävän joukkueen voittoihin viikonvaihteessa.

Kapteeni Järvelä: ”Mentaalipuolen asiat ratkaisevat”

RoKilla on alla kirpaiseva kolmen vieraspelitappion viikonvaihde toissaviikonlopulta. Nyt tuo putki aiotaan katkaista.

– Maalin pelit pitää saada kääntymään meille. Ne ovat ennen kaikkea mentaalipuolen asioita, jotka ratkaisevat. Toivottavasti saamme laajan fanien tuen viikonlopun kotipeleihin. Sillä on iso merkitys, Järvelä sanoo.

RoKi ei ole vielä tällä kaudella pelannut SaPKoa vastaan, mutta K-Vantaasta joukkue otti 3-4 jatkoaikavoiton vieraissa.

– SaPKolla on joka vuosi hyvä joukkue, taitava ja liikkuva. Vantaata vastaan oli tiukka matsi ja sellainen on varmasti luvassa nytkin, Järvelä arvioi.

Huuhkajien peli näytetään myös Lappi Areenalla

Perjantai-iltana pelattavaa Huuhkajien EM-kisakohtalon ratkaisevaa ottelua Liechtensteinia vastaan voi seurata myös Lappi Areenalla. Kello 19 alkava ottelu näytetään Pub Väliajassa.

Otteluisäntänä toimii Hartwall, jonka lanseeraamaa Vuoden harmainta päivää vietetään lauantaina 16.11.

Sunnuntain perhepelissä paljon ohjelmaa lapsille

Sunnuntain SaPKo-ottelu on perhepeli ja se alkaa jo kello 15. Tapahtumaan on alakoululaisille ilmainen sisäänpääsy ja perheenjäsenet pääsevät otteluun puoleen hintaan.

Hallin pääkäytävällä on mahdollisuus pelata sählyä minikaukalossa, teettää kasvomaalaus ja piirtää. Kisahallissa D-katsomon kulmalla on myös leikkinurkkaus perheen pienimmille. Hallin pihalla voi käydä rapsuttamassa Rovaniemen raviradalta visiitille tulevaa miniponia. Lisäksi Kelekkamessuilta tuttu Pasi-kettu sekä poromaskotti viihdyttävät kiekkokansaa. Lapsille on myös kiekkokisa toisella erätauolla.

Liput ennakkoon Spice Icesta ja Ticketmasterista

Lappi Areenan ovet avautuvat molempina pelipäivinä tunti ennen ottelun alkua. Lippuja voi ostaa ennakkoon Spice Ice Rinteenkulmasta, sekä Ticketmasterin palvelupisteistä ja netistä.

Tämän viikonlopun jälkeen aikuisten lippuja voi ostaa S-Etu -hintaan Rovaniemen Prisman infosta. Lippujen hinnat tästä.

RoKi – K-Vantaa pe 15.11. klo 18.30 ja RoKi – SaPKo su 17.11. klo 15 Lappi Areenalla.

Tervetuloa seuraamaan Suomen viihdyttävintä lätkää!

Seuraa meitä somessa:
Facebook: rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#lätkässälappiin #rokihockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää