CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

JAAKO MANNINEN JATKOSOPIMUKSEEN, JARKKO HARJULA PALAA ROKIIN

JAAKO MANNINEN JATKOSOPIMUKSEEN, JARKKO HARJULA PALAA ROKIIN

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaiset sopimukset Jaako Mannisen ja Jarkko Harjulan kanssa.

Jaako Manniselle viimekausi oli ensimmäinen RoKi -paidassa. 52 runkosarjaottelua puolustaja pelasi tehoin 3+9=12. Pudotuspeleissä Manninen pelasi 10 ottelua tehoin 1+1=2.

Jarkko Harjula on Rovaniemeläisyleisölle tuttu kasvo. Kausilla 2016-17 & 2017-18 hän pelasi RoKissa yhteensä 60 runkosarjaottelua tehoin 25+20=45. Kuluneella kaudella Harjula pelasi Imatran Ketterässä. Runkosarjassa 48 ottelua tuotti tehot 11+22=33. Pudotuspeleissä Harjula oli Ketterän avainpelaajia, 16 otteluun syntyi tehot 6+6=12.

Alla kaksikon mietteitä sopimuksista:

- Mitä pidemälle viimekausi meni, niin sitä enemmän halusin myös jatkaa Rovaniemellä seuraavalla kaudella. Hieno homma, että saan jatkaa RoKissa. Rollossa on erinomaiset puitteet lätkälle huollosta, jojosta ja oheisharjottelusta alkaen, unohtamatta parasta mestisyleisöä. Viimekausi jäi viimeistä sivallusta vaille täydellisestä. Joukkue pystyi menestymään ja voittamaan pelejä. Oli mukava itsellekin menestyä, ja voittaa jotain muutaman vuoden tauon jälkeen. Henkilökohtaisesti kausi oli nousujohteinen. Pystyin pikkuhiljaa parantamaan alun kankeuden jälkeen. Tämän vuoden puolella peli sujuikin mallikkaasti. Uskon, että pystyin tuomaan joukkueelle niitä asioita mitä valmennus minulta odottikin. Ei muuta kuin ensikautta kohti! Nauttikaahan kesästä jengi! Peace, Jaako Manninen kommentoi.

- Siistiä päästä takaisin Lappiin asumaan ja nauttimaan kotijoukkueen paidassa Lappi areenan upeasta tunnelmasta, joka on ainutlaatuinen. Tavoitteet menee joukkueen tavotteiden kautta, kun joukkue suorittaa hyvin, niin yksilötkin näyttävät hyvältä. Eikä tässä muuta ajatusta ole kunhan pystyy auttamaan joukkueen menestymään tuomalla oman panoksensa. Tulossa hieno ryhmä, jossa on etuoikeus olla mukana. Haluttuja paikkoja, joka kertoo RoKin onnistumisista ja se lämmittää Lapin poikaa todella paljon, Jarkko Harjula sanailee.

Päävalmentajan mietteitä sopimuksista:

- Hienoa, että saatiin Jaako pidettyä Lapissa. Tuo puolustukseen leveyttä ja laatua. Kaikki työkalut kehittyä sarjan parhaimmistoon puolustuspäässä, Sakari Salmela kommentoi.

- Harjula tuo kokemusta, ratkaisuvoimaa ja leveyttä joukkueeseen. Menestyksen nälkä paistaa läpi, kun miehen kanssa keskustelee. Hienoa saada Lapin omia miehiä "kotiin", Sakari Salmela kertoo.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan kausarihaasteen yhteydessä kaksi kappaletta aina sadan tilatun kortin välein.