CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey

NIKO SIHVONEN JA JAANI HOLOPAINEN JATKOSOPIMUKSIIN

NIKO SIHVONEN JA JAANI HOLOPAINEN JATKOSOPIMUKSIIN

Niko Sihvonen ja Jaani Holopainen ovat solmineet vuoden mittaiset jatkosopimukset RoKi Hockeyn kanssa.

Sihvonen on kuulunut viimeiset kaksi kautta RoKin puolustukseen. 81 runkosarjaottelua on tuottanut tehopisteet 2+15=17. Pudotuspeliotteluita on kertynyt kahden kevään aikana yhteensä 12.

Holopaiselle kulunut kausi oli ensimmäinen Rovaniemellä. 42 ottelua runkosarjassa tuotti tehot 6+14=20. Pudotuspeleissä otteluita kertyi 4.

Alla kaksikon mietteet jatkosopimuksista:

- Lähden aivan huikeilla fiiliksillä kohti kolmatta kautta Rovaniemellä! Kaksi edellistä kautta Kirnussa, Lapin parhaissa bileissä ovat olleet mahtavia. Laadukas arki täällä Rovaniemellä on mahdollistanut kehittymisen urheilijana, sekä näyttänyt kuinka huikea koko yhteisö Rovaniemellä on! Sen takia oli helppo päätös jatkaa RoKissa. Tulevalle kaudelle laitetaan uusi vaihde silmään ja lähdetään kehittymään joukkueena sekä yksilönä. Ennenkaikkea kuitenkin lähdetään kirkastamaan mitalia! Nähdään syksyllä Kirnussa, Niko Sihvonen kommentoi.

- Kirnun mahtava yleisö ja Rovaniemen upeat puitteet tekivät ensikauden joukkueen valinnasta helpon! Siistiä jatkaa pelaamista Rovaniemellä hienojen ihmisten ympäröimänä ja jatkaa kehittymistä seuraavalle tasolle jääkiekkoilijana. Viime kausi oli unohtumaton, mutta ensi kaudella kiillotetaan mitali kirkkaammaksi, Jaani Holopainen kertoo.

Päävalmentajan mietteet sopimuksista:

- Sihvonen on hyvin liikkuva puolustaja, joka omaa hyvät kiekolliset taidot. Täydet mahdollisuudet vakiinnuttaa paikka top-6 puolustajana, Sakari Salmela kertoo.

- Ensimmäinen kausi Mestiksessä takana, Jaani on erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Pystyy omalla taidolla luomaan itselleen maalipaikkoja, tavoite ottaa seuraava steppi uralla ja vakiinnuttaa paikkansa kärkiketjuissa, Sakari Salmela kommentoi.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan kausarihaasteen yhteydessä kaksi kappaletta aina sadan tilatun kortin välein.