CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

JATKOSOPIMUKSIA: ADAM WOLIN JA ROMI HUUNONEN JATKAVAT ROKISSA

JATKOSOPIMUKSIA: ADAM WOLIN JA ROMI HUUNONEN JATKAVAT ROKISSA
JATKOSOPIMUKSIA: ADAM WOLIN JA ROMI HUUNONEN JATKAVAT ROKISSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset puolustaja Adam Wolinin sekä maalivahti Romi Huunosen kanssa.

Adam Wolin, 22, vietti päättyneellä kaudella ensimmäistä kauttaan RoKi -paidassa. Runkosarjassa vyölle kertyi 37 ottelua tehoin 0+8=8. Pudotuspeleissä hän pelasi 8 ottelua tehopistein 2+1=3.

Alla Wolinin ja päävalmentaja Salmelan kommentit jatkosopimuksesta:

- Olen tyytyväinen ja ylpeä jatkosopimuksesta RoKin kanssa. Minulla on kova tahtotila jatkaa kehittymistä ja ottaa seuraavia steppejä kohti menestymistä joukkueen kanssa. Uskon jatkuuvuden tuovan siihen parhaat lähtökohdat täällä hyvässä, tutuksi tulleessa paikassa ja kaupungissa tämän hienon yleisön edessä, Adam Wolin kertoo.

- Wolinin työmäärä ja heittäytyminen joukkueen asialle ei jää koskaan vajaaksi. Mies väläytteli jo viime kaudella, että pystyy kantamaan pelaavaa roolia. Kausi toikin varmasti paljon oppia miehelle, Sakari Salmela kommentoi.

Romi Huunonen, 22, torjui viime kaudella RoKi maalilla 26 runkosarjaottelua. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 3.10 ja torjuntaprosentti 87.2%.

Alla Huunosen ja maalivahtivalmentaja Juha Sorosen kommentit jatkosopimuksesta:

- Mukavaa pukea taas ensikaudella RoKi paita päälle! Haastavan viime kauden jälkeen lähdetään parantamaan niin joukkueena kuin myös henkilökohtaisesti. Oli helppo päätös jäädä Rovaniemelle tuttuun ympäristöön ja onhan lapissa ihmisen hyvä olla, Romi Huunonen kommentoi jatkoaan.

- Ensimmäinen kausi Romille Mestiksessä oli haastava, hän joutui heti alkukaudesta suunniteltua isompaan rooliin, mutta osoitti kuitenkin, että pystyy pelaamaan todella hyviä otteluita tässä sarjassa. Tasaisuus on yksi keskeisiä kehityskohteita ensi kaudelle. Tapa millä Romi toimii arjessa on laadukasta ja siellä näkyy niitä asioita minkä takia olemme hänet tänne halunneet. Laadukas arki tuottaa kehitystä ja uskomme, että Romi ottaa steppejä eteenpäin, niin fyysisesti kuin pelillisestikin ja pystyy pelaamaan vielä paremmin ja tasaisemmin ensi kaudella, maalivahtivalmentaja Juha Soronen kommentoi.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi