CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

KANADALAISHYÖKKÄÄJÄ KISHAUN GERVAIS ROKIIN

KANADALAISHYÖKKÄÄJÄ KISHAUN GERVAIS ROKIIN

RoKi Hockey ja kanadalaishyökkääjä Kishaun Gervais ovat tehneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Kishaun Gervais, 22, on kiekkoillut viime kaudet Pohjois-Amerikassa. Kokemusta löytyy mm. 50 ottelun verran juniorisarja WHL:sta Portland Winterhawksin riveistä. Viime kaudella ECHL:ssa Tulsa Oilersin riveissä kertyi 52 ottelua, joissa hyökkääjä iski tehot 13+9=22. Viimekaudella hän esiintyi myös SPHL -sarjassa Birmingham Bullsin paidassa neljän ottelun verran, joissa syntyi tulosta 6+0=6 tehopistettä.

Alla Gervaisin ja päävalmentaja Sakari Salmelan mietteet sopimuksesta:

- Olen todella iloinen sopimuksesta RoKin kanssa. Sopimus saa minut luottamaan siihen, että seura uskoo minuun. Haluan tottakai näyttää, että olen luottamuksen arvoinen ja sen, että pystyn auttamaan tätä joukkuetta menestymään ensi kaudella. Olen innoissani tulossa Suomeen ja RoKiin pelaamaan, olen kuullut hyvää organisaatiosta, Kishaun Gervais kertoo.

- Hienoa, että saatiin Kishaun siirtymään Eurooppaan ja RoKiin. Hän on erittäin työteliäs jätkä, jolla jalka liikkuu iloisesti ja tulostakin on tullut. Ura on nousussa ja miestä kuvaa se, että taka-askelia ei oteta. Kishaun tulee olemaan meille iso palanen tulevalla kaudella, Sakari Salmela kommentoi.

Kausikorttikampanja on käynnissä! Varmista oma paikkasi Kirnuun ensi kaudelle alla olevista linkeistä:

Lippu.fi & Mestis.lippu.fi