CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kaksinkertainen Mestis-mestari Arttu Rämö RoKiin

Kaksinkertainen Mestis-mestari Arttu Rämö RoKiin

Hyökkääjä Arttu Rämö siirtyy uutena pelaajana RoKiin Imatran Ketterästä. Rämö, 25, oli viime keväänä voittamassa Mestiksen mestaruutta jo toistamiseen. Hyökkääjä aloitti viime kauden Saksan DEL2:n Lausitzer Füchsessa tehden 15 ottelussa 11 tehopistettä, mutta palasi marraskuussa takaisin Mestikseen ja Imatralle. Hän ehti pelata Mestiksen runkosarjassa 33 ottelua tehden 14 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä. Kevättä kohden Rämö kiihdytti vauhtia, ja sijoittui Mestiksen pudotuspelien pistepörssin jaetulle kärkipaikalle 15 tehopisteellä.

- Todella hyvillä fiiliksillä tulen Lappiin. RoKi on tehnyt seurana hyvää työtä viime vuodet, mikä konkretisoitui viime keväänä playoffeissa. Oli hienoa päästä itsekin kokemaan ns. Lapin hulluus paikan päällä vierasjoukkueen paidassa. Joukkue on täynnä laadukkaita pelimiehiä ja uskon, että ensi kaudella kaukalossa nähdään entistä vahvempi RoKi. Oma tavoitteeni on kehittyä vielä eteenpäin kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan. Uskon, että viime kauden pronssimitali jätti nälkää niin koko seuralle kuin kannattajillekin kirkastaa mitali tulevalla kaudella. Nähdään Kirnussa, Rämö sanoo.

- Haettiin kärkihyökkääjää ja Rämö on osoittanut, että pystyy olemaan tehokas pelaaja tässä sarjassa. Hän tietää mitä voittaminen vaatii ja pystyy pelaamaan hyvin kahteen suuntaan, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23