CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Puolustaja Yli-Suutala jatkaa Rovaniemellä

Puolustaja Yli-Suutala jatkaa Rovaniemellä

Puolustaja Santeri Yli-Suutala jatkaa RoKin takalinjoilla kauden 2022-23 kattavalla sopimuksella. Kemistä kotoisin oleva Yli-Suutala, 21, saapui Rovaniemelle vuosi sitten Oulun Kärppien U20-joukkueesta. Yli-Suutala nousi kevään aikana sitkeän työn kautta RoKin runkopuolustajien joukkoon. Hän pelasi pudotuspeleissä 10 ottelua kirjauttaen niissä keskimäärin yli 15 minuuttia peliaikaa. Mestiksen runkosarjassa Yli-Suutala pelasi 26 ottelua, ja lisäksi RoKin U20 SM-joukkueessa 27 ottelua.

- On mukava jatkaa Rovaniemellä toinenkin vuosi. Kehityin paljon ja sain paljon oppia viime kaudella, joten hyvillä fiiliksillä lähden toista vuotta kohti. Rovaniemi on mukava kaupunki ja meillä on hienot kannattajat, Yli-Suutala sanoo.

- Yli-Suutala teki koko vuoden nöyrästi töitä ja kehittyi valtavin harppauksin. Hän pystyi aina sopeutumaan pelin vaateeseen. Innolla odotan mihin asti Sutin kanssa ensi kaudella päästään jos kehitys jatkuu samanlaisena, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

RoKin kausikorttikampanja päättyi eilen sunnuntaina. Lopputulemana oli mahtavat yli 1600 korttia. Lämpimät kiitokset kaikille kausikorttikampanjaan osallistuneille ja tervetuloa Kirnuun jälleen syksyllä.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23