CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey

LähiTapiola Lappi ja kannattajat lahjoittivat kausikortteja LSHP:n Lasten- ja nuorisopsykiatrian osastolle, sekä Lapin ensi- ja turvakodille

LähiTapiola Lappi ja kannattajat lahjoittivat kausikortteja LSHP:n Lasten- ja nuorisopsykiatrian osastolle, sekä Lapin ensi- ja turvakodille
LähiTapiola Lappi ja kannattajat lahjoittivat kausikortteja LSHP:n Lasten- ja nuorisopsykiatrian osastolle, sekä Lapin ensi- ja turvakodille

RoKin viime kevään kausikorttihaastekampanjan yhteydessä kannattajilla ja yrityksillä oli mahdollisuus hankkia kausikortteja LSHP:n lasten- ja nuorisopsykiatrian osastolle, sekä Lapin Ensi- ja turvakodin asiakkaiden käyttöön.

Kausikorttihaastekampanjassa varattiin yhteensä 1800 kausikorttia, joista yksittäiset ihmiset ja yritykset halusivat ohjata yhteensä lähes 100 korttia hyväntekeväisyyskohteille. Hyväntekeväisyyskampanjaa oli yksittäisenä toimijana mahdollistamassa merkittävissä määrin maailman ainoa lappilainen vakuutusyhtiö LähiTapiola Lappi.

- Paikallisena toimijana näemme tärkeäksi, että saamme olla tukemassa lappilaisten nuorten ja heidän perheidensä vapaa-aikaa sekä mahdollistamassa positiivisia kokemuksia erilaisissa elämäntilanteissa, LähiTapiola Lapin liiketoimintajohjaja Jukka Elkki sanoo.

"Mahdollistavat monelle lapselle ja nuorelle muuten ehkä saavuttamattomia elämyksiä ja tuovat piristystä arkeen"

- Kiitos kausikorteista LähiTapiolalle ja kaikille muillekin kortin meille hankkineille, sekä RoKille tämän mahdollistajana.

- Kausikortit tulevat Lapin sairaanhoitopiirin lasten- ja nuorisopsykiatrian asiakasperheiden iloksi. Ne mahdollistavat monelle lapselle ja nuorelle muuten ehkä saavuttamattomia elämyksiä ja tuovat piristystä arkeen. Pelissä käynti voi jopa motivoida alulle omaa kiekkoharrastusta tai antaa intoa panostaa harrastukseen entistä enemmän. Osa kausikorteista tulee yhteiseen käyttöön siten, että nuori tai lapsi pääsee seuraamaan RoKin kotiotteluita osastojakson aikana. Tämä voi olla iso elämys lapselle, jonka kotipaikkakunnalla pelien seuraaminen ei ole mahdollista. Osa korteista jaetaan suoraan asiakasperheidemme käyttöön tuomaan iloa ja vaihtelua arkeen.

- Lämmin kiitos koko lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikön puolesta, sanoo LSHP:n Lasten- ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden vs. osastonhoitaja Sisko Karjalainen.

"Kausikortit tulevat ilahduttamaan Lapin ensi- ja turvakoti ry:n asiakkaita yksilöinä ja perheinä"

- Kausikortit tulevat ilahduttamaan Lapin ensi- ja turvakoti ry:n asiakkaita yksilöinä ja perheinä. Niiden avulla monet asiakkaamme saavat uusia elämyksiä arkeensa, sanoo Lapin ensi- ja turvakoti ry:n Vanhemmuus-, väkivalta- ja päihdetyön palvelupäällikkö Arja Kilpeläinen.

"Viimeistään kortteja luovuttaessa ymmärsimme mikä merkitys tällä saattaa olla yksittäiselle lapselle, nuorelle tai heidän perheelleen"

- Viime talvena järjestämämme tukikampanja jälleen kerran osoitti, että kannattajakunnassamme on paljon ihmisiä ja yrityksiä, joilla on halu tukea ja tehdä hyvää. Tästä heräsi ajatus yhdistää keväällä järjestämäämme kausikorttihaastekampanjaan mahdollisuus lahjoittaa kausikortti hyväntekeväisyystarkoituksiin, sekä samalla tukea seuraa.

- Valitsimme kohteiksi LSHP:n lasten- ja nuorisopsykiatrian osaston, sekä Lapin ensi- ja turvakodin. Koimme, että heidän kauttaan kausikortit tulevat todelliseen käyttöön tarjoten positiivisen vaikutuksen heidän piirissään olevien lasten, nuorten ja heidän perheidensä arkeen. Ajattelimme tämän positiivisena juttuna, mutta viimeistään kortteja luovuttaessa ymmärsimme itsekin mikä merkitys tällä saattaa olla yksittäiselle lapselle, nuorelle tai heidän perheelleen.

- Lämpimät kiitokset kaikille kortin lahjoittaneille yksityishenkilöille, yrityksille, sekä merkittävän määrän kortteja lahjoittaneelle LähiTapiola Lapille, RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta sanoo.