CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kolmen pelin vierasreissu viikonloppuna - Pelaajistossa liikettä sisään ja ulos

Kolmen pelin vierasreissu viikonloppuna - Pelaajistossa liikettä sisään ja ulos
Kolmen pelin vierasreissu viikonloppuna - Pelaajistossa liikettä sisään ja ulos

RoKi starttaa tänään perjantaina kolmen ottelun vieraskiertueelle. Perjantaina vastassa on Kokkolan Hermes, lauantaina TUTO Turussa ja sunnuntaina KOOVEE Tampereella.

Mestiksen runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen 14 - 19 peliä, joten tilanteet tiivistyvät ja kilpailu sijoituksista kovenee entisestään kun lähestytään runkosarjan päätöstä. RoKilla on edelleen keskimäärin 3-4 peliä vähemmän pelattuna kuin muilla joukkueilla, mutta toisaalta myös rästipelien pisteet on ansaittava, jotta sijoitus taulukossa paranisi.

Muutoksia joukkueessa

Joukkueessa on tapahtunut liikettä ulos ja sisään. RoKi ja puolustaja Riley Stadel ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisellä päätöksellä, ja Stadel on vapaa jatkamaan uraansa muualla. Uutena pelaajana RoKiin tulee armeijan tammikuussa Rovaniemellä aloittanut hyökkääjä Kalle Sippala. Sippala, 20, siirtyy RoKiin Suomi-Sarjan Raahe-Kiekosta, jossa hän on tehnyt kuluvalla kaudella 20 ottelussa 23 tehopistettä.

Loukkaantumisten vuoksi poissaolleista pelaajista kokoonpanoon palaavat puolustaja Kasperi Torikka, sekä etuajassa hyökkääjä Miro Lehtimäki.

Poissa kokoonpanosta ovat pitkäaikaispotilaiden lisäksi kahden ottelun pelikiellon KOOVEE-ottelussa hankkinut Eetu-Santeri Koivunen.

Viikonlopun vierasottelut näet Oliver's Cornerissa, Pub Punapippurissa, sekä kotisohvalta

Viikonlopun otteluita voit seurata tuttuun tapaan yhteistyöravintoloissamme Oliver's Cornerissa ja Pub Punapippurissa, sekä kotisohvalta Ruutu + -palvelusta.

Seuraa meitä somessa

Facebook: facebook.com/rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#LätkässäLappiin #RoKiHockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kuva: Tommy Jokelainen