CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

VIIKKOENNAKKO: Kolmen kotipelin viikko: RoKi kohtaa keskiviikkona Hokin, ja lauantaina ja sunnuntaina Ketterän Lappi Areenalla!

VIIKKOENNAKKO: Kolmen kotipelin viikko: RoKi kohtaa keskiviikkona Hokin, ja lauantaina ja sunnuntaina Ketterän Lappi Areenalla!

RoKi pelaa kuluvalla viikolla peräti kolme kotipeliä Lappi Areenalla:

  • Keskiviikkona 29.1. klo 18:30 RoKi - Hokki
  • Lauantaina 1.2. klo 17:00 RoKi - Ketterä
  • Sunnuntaina 2.2. klo 15:30 RoKi - Ketterä

Huomaathan, että sunnuntain Ketterä -peli alkaa poikkeuksellisesti klo 15:30.

RoKi hakee paluuta voittokantaan - Sedlak palaa Lappi Areenalle

RoKilla on alla suhteellisen hyvä jakso, jota viime viikonlopun TUTO ja KOOVEE -tappiot kuitenkin varjostavat. Perjantaina joukkue haki hienon voiton Kokkolasta, mutta viikonlopun saldo jäi kokonaisuutena laihaksi. Etenkin sunnuntain Tampereen ottelusta jäi joukkueelle paljon hampaankoloon, sillä voitto oli jälleen kerran käden ulottuvilla.

Tulevaan viikkoon joukkue lähtee jälleen kuromaan välimatkaa edellä oleviin kiinni. Matkaa pudotuspelipaikkaan on 13 pistettä, ja RoKilla on yksi peli vähemmän pelattuna kuin kahdeksatta sijaa hallussaan pitävällä Hermeksellä. Muihin joukkueisiin ero ottelumäärässä on keskimäärin 2-3 ottelua. Tulevat viikot ovat todellista lätkäaikaa Rovaniemellä, sillä joukkue pelaa tammikuun puolella vielä tänään keskiviikkona kotipelin, ja helmikuun puolella tämän viikon lauantaista alkaen peräti kahdeksan kotipeliä.

Lisämielenkiintoa otteluihin tuo Zdenek Sedlakin paluu Lappi Areenalle. Hän vahvistaa RoKia toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella Oulun Kärpistä.

"Päivä ja peli kerrallaan mennään"

Mestiksen runkosarjaa on pelaamatta joukkueesta riippuen 12-16 -ottelua. Kuten aina ennenkin, niin kilpailu runkosarjan sijoituksista tiivistyy viimeisen sarjaneljänneksen aikana. RoKin päävalmentaja Santeri Immonen ja joukkue etenevät päivä kerrallaan.

-Päivä ja peli kerrallaan mennään ja keskitytään omaan peliin ja omaan tekemiseen. Reilun kuukauden päästä sitten nähdään missä mennään, Immonen sanoo.

RoKin maalilla keskiviikkona pelaa hienoa kautta pelaava Paavo Hölsä. Hölsän lisäksi RoKin maalivahtiosastolta löytyy myös toinen pätevä vaihtoehto maalin suulle, sillä rovaniemeläinen nuori maalivahti Tommi Ronkainen, 20, pelasi hienosti sarjakärki KOOVEE:ta vastaan sunnuntaina.

-Tommin pelaaminen sunnuntaina oli jatkumoa harjoituksissa nähdylle hyvälle tekemiselle. Meillä on maalivahtiosastolla hieno tilanne, kun kumpi tahansa maalivahti voi torjua meille pisteitä. Jatkossakin mennään viikko ja peli kerrallaan maalivahtien peluutusvalintojen osalta, RoKin maalivahtivalmentaja Kimmo Mäki sanoo.

Poissaolot

RoKi pääsee viikon otteluihin suhteellisen hyvästä tilanteesta joukkueen kokoonpanon osalta, sillä ainoastaan puolustaja Kasperi Torikka on sivussa kokoonpanosta flunssan vuoksi. Loukkaantuneita pelaajia ei tällä hetkellä ole Olli Iisakkaa lukuunottamatta.

Otteluinfot

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat klo 17:30. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja areenan ovet avautuvat klo 16:00.

Sunnuntain ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 15:30 ja areenan ovet avautuvat klo 14:30.

Voit hankkia lippusi ennakkoon Ticketmasterista, Rovaniemen Prismasta (S-Etukortilla -2€ aikuisten lipusta) tai Spice Ice Rinteenkulmasta.

Otteluisäntänä Säästöpankki

Keskiviikon otteluisäntä on Säästöpankki, paikallinen palveleva pankki Ainonkadulla. Tutustu paikallisiin säästöpankkiireihin klikkaamalla tästä.

Tervetuloa Säästöpankin asiakkaaksi!

Seuraa meitä somessa

Facebook: facebook.com/rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#LätkässäLappiin #RoKiHockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kuva: Tommy Jokelainen