CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

LAURI HEINO JATKOSOPIMUKSEEN

LAURI HEINO JATKOSOPIMUKSEEN

RoKi Hockey ja Lauri Heino ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Heino on kuulunut RoKin runkopelaajiin edelliset kaksi kautta. Yhteensä hänelle on kertynyt RoKi -paidassa 75 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 24+18=42. Jäähyminuutteja näissä otteluissa Heino on ehtinyt kerätä kaikkiaan 236 minuuttia. Pudotuspeliotteluita Heino on pelannut sinisissä 23 ja niissä on syntynyt tehot 11+6=17.

- Hienoa päästä jatkamaan Suomen parhaan kotiyleisön edessä jo kolmatta kautta. Edellisistä kausista olen nauttinut todella paljon. Rovaniemi ja sen ihmiset on vienyt paikan sydämestäni, joten jatko RoKissa oli helppo päätos. Kahden vuoden aikana ollaan saatu rakennettua Rolloon hieno kiekkobuumi, jota lähdetään ylläpitämään ja kehittämään myös ensi kaudella. Henkilökohtasia tavoitteita ei ole muita kuin kirkastaa mitalin väri kiiltävimmäksi, Lauri Heino kommentoi jatkoaan.

Päävalmentajan mietteet Heinon jatkosopimuksesta:

- Heino on joukkueelle erittäin tärkeä palanen. Isojen pelien mies ja iso persoona kopissa. Tiedetään mitä saadaan ja se on 100%. Uskon, että tämä sopimus on kaikkien RoKi fanien mieleen, Sakari Salmela kommentoi.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan kausarihaasteen yhteydessä aina sadan tilatun kortin välein.