CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

ROMI HUUNONEN ROKIIN

ROMI HUUNONEN ROKIIN

RoKi Hockey ja Romi Huunonen ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Huunonen on kiekkoillut viimeiset juniorivuotensa Porin Ässissä. Viimekaudella vastuuta kertyi nuorten sm-sarjassa 35 ottelua 90.1 torjuntaprosentilla. Pudotuspeleissä Huunonen torjui 10 ottelua torjuntaprosentilla 89.9. Huunonen on tuttu kasvo myös Rovaniemeläisille viime kaudelta, kun hän kävi RoKissa viikon mittaisella lainasopimuksella. Visiitin aikana hänelle kertyi 2 ottelua torjuntaprosentilla 95.2, joissa toisesta Huunonen kirjautti itselleen nollapelin.

- Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta RoKin kanssa! Viime vuoden visiitti antoi osviittaa siitä, miten hyvät olosuhteet ja puitteet Rovaniemellä on ottaa seuraavia kehitysaskelia uralla. Se fiilis minkä yleisö halliin loi, oli mieletön. Nyt tehdään hommia kesä, että saadaan lisää menestystä Lappiin kauden päätteeksi! Nähdään syksyllä, Romi Huunonen kommentoi.

Maalivahtivalmentajan mietteet Huunosen sopimuksesta:

- Romi tulee Ässien organisaatiosta hyvästä valmennuksesta ja hänen kehityskäyränsä on ollut voimakkaasti nosteessa viimeisten kausien aikana. Hän kävi lyhyen visiitin täällä viime kauden aikana ja pidimme näkemästämme. Maalivahtina Romi on rauhallinen ja hyvin peliä lukeva, jolla ei ole suuria heikkouksia pelissä. Mielenkiintoista päästä työskentelemään hänen kanssaan ja auttamaan siirtymisessä aikuisten peleihin, Juha Soronen kertoo.