CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Miro Lehtimäki siirtyy Sportista Rovaniemelle – ”Maalien tekeminen on vahvuus”

Miro Lehtimäki siirtyy Sportista Rovaniemelle – ”Maalien tekeminen on vahvuus”

RoKi saa vahvistuksen liigaseura Vaasan Sportista, kun Miro Lehtimäki saapuu Napapiirille toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

22-vuotias Lehtimäki on pelannut viimeisimmät kaudet Sportissa, mutta päättyneellä kaudella hän vieraili myös Mestiksessä Kokkolan Hermeksen paidassa.

Isokokoinen hyökkääjä on vaasalaisten sopimuspelaaja, minkä johdosta Sportilla on oikeus kutsua hänet tarvittaessa vahvuuteensa.

Lehtimäki takoi viime kaudella Mestiksessä 21 otteluun 24 tehopistettä, ja Liigassa 31 ottelua tehden 6 pistettä.

— Hienoa, että saatiin Miro Rovaniemelle – kiitokset Sportille. Hän tulee innolla hakemaan peliaikaa meiltä ja maalintekeminen on hänen vahvuutensa, joten hän tuo kaivattua tuloksen tekovoimaa, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi.

— Hyvillä fiiliksillä siirryn RoKiin, sillä olen kuullut pelkkää hyvää seurasta ja toiminnasta täällä. Tavoitteena on tietenkin kehittyä pelaajana sekä auttaa joukkuetta menestymään parhaani mukaan tuomalla osaamista ja kokemusta hyökkäyspäähän käyttäen vahvuuksiani. Ja tietenkin tavoitteena on tehdä paljon maaleja, Lehtimäki kommentoi siirtoaan Rovaniemelle.

Lehtimäki liittyy joukkueen vahvuuteen tänään.

Mestis-kausi alkaa perjantaina 27.9. klo 18:30 alkavalla kotiottelulla Kajaanin Hokkia vastaan.

Pelaajakuva: Liiga