CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

ÖRN, LINDROOS, SIIRA JA MERKKINIEMI SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA

ÖRN, LINDROOS, SIIRA JA MERKKINIEMI SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA

RoKi Hockey on solminut neljä uutta pelaajasopimusta.

Hyökkääjät Tuomas Örn ja Valtteri Lindroos sekä puolustajat Leevi Siira ja Miska Merkkiniemi ovat solmineet vuoden mittaiset pelaajasopimukset RoKin kanssa.

Örn pelasi viimekaudella RoKin U20 joukkueessa 43 ottelua tehoin 11+28=39. Mestiksessä runkosarjaotteluita kertyi 4 kappaletta.

Lindroos tehoili viimekaudella RoKin U20 joukkueessa 38 otteluun pisteet 20+16=36. Mestiksen puolella runkosarjaotteluita kertyi 6 kappaletta, joissa hyökkääjä iski tehot 2+1=3. Mestiksen pudotuspeleissä Lindroos pelasi 3 ottelua tehoin 1+0=1.

Merkkiniemi pelasi viimekaudella RoKin U20 joukkueessa 41 ottelua, joissa syntyi tehopisteet 5+13=18. Mestiksessä puolustaja pelasi 8 runkosarjaottelua tehoin 1+0=1.

Siira pelasi viimekaudella RoKin U20 joukkueessa 43 ottelua tehoin 15+23=38. Mestiksen puolella kertyi 6 runkosarjaottelua, joissa syntyi tehot 0+2=2.

Pelaajien mietteet sopimuksista:

- Kiekkokoulusta asti koko RoKin junioripolun läpikäyneenä on aivan mahtava homma päästä pukemaan RoKi -paita ylle myös aikuisten peleissä! Olen tosi innoissani ensi kaudesta ja henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa iso askel miesten peleihin ja joukkueena ei lähdetä hakemaan muuta kuin kirkkainta, Tuomas Örn sanailee.

- Viimekaudella pääsin maistamaan tunnelmaa ja fiilistä, mikä hallilla ja kaupungissa on. RoKi ja Rovaniemi tarjoaa loistavat puitteet harjoitteluun, joka mahdollistaa kehittymisen, joten oli helppo allekirjoittaa sopimus, Valtteri Lindroos kertoo.

- Hienoa tehdä sopimus oman kasvattaja seuran kanssa. Innolla odotan tulevaa kautta, Miska Merkkiniemi kommentoi.

- Todella hieno fiilis jatkaa RoKissa myös ensikaudella. Viime kausi Rovaniemellä oli ikimuistoinen, josta tarttui mukaan paljon hienoja kokemuksia. Rovaniemellä on loistavat olosuhteet kehittyä urheilijana ja hyvä mahdollisuus ottaa seuraava steppi uralla eteenpäin. Nähdään syksyllä Kirnussa, Leevi Siira kommentoi.

Päävalmentaja Sakari Salmelan mietteet sopimuksista:

- Örn ollut isossa roolissa A-junioreissa ja ansainnut paikkansa edustuksen mukana. Peliälykäs sentteri.

- Siira on hyvän pelipään omaava nuori mies. Fysiikassa vielä tekemistä, mutta kaverissa iso potentiaali.

- Lindroos on vahva vääntäjä, joka pystyy tekemään myös tulosta. Sellainen kaveri kenet pitää mielummin omassa joukkueessa, kun pelaa vastaan.

- Merkkiniemi on tasaisesti ottanut steppejä eteenpäin ja noussut A-junioreissa kärkipelaajaksi. Pieniä terveysmurheita on miehellä ollut matkassa, mutta vahvasti uskotaan kehityskäyrän jatkavan noususuunnassa.