CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Paavo Hölsä palaa RoKiin

RoKi saa maalivahtiosastolleen enemmän kuin mieluisan paluumuuttajan. Rovaniemeläisen kiekkoyleisön suosikiksi, ja sarjan kärkimaalivahtien joukkoon RoKi-kausien 2015-18 aikana noussut maalivahti Paavo Hölsä palaa napapiirille Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella.

Hölsä, 24, tuli Rovaniemelle ensimmäistä kertaa kaudeksi 2015-16 Lappeenrannasta. Kolmen kauden aikana Hölsä torjui RoKin maalilla 89 ottelua joukkueen tukipilarina. Toistaiseksi viimeinen RoKi-kausi (2017-18) päättyi polvivammaan jo joulukuussa 2017. Päättyneellä kaudella Hölsä oli voittamassa Mestiksen hopeaa KeuPa HT:n riveissä.

-Tottakai hyvällä fiiliksellä tulen takaisin. Rovaniemestä on muodostunut rakas paikka – tietyllä tavalla koti, ja kotiin on aina kiva mennä. RoKi on joka vuosi mennyt eteenpäin. Ehkä vähän hitaammin kuin joku muu seura, mutta sitäkin varmemmin. Valmennus ja maalivahtivalmennus on hyvällä tasolla. Lisäksi jälleen kasataan entistä kilpailukykyisempää joukkuetta, niin valinta oli sen myötä helppo. Olis tosi hienoa menestyä ja tehdä joukkueena jotain, mitä ei ole ennen Rovaniemellä tehty. Se ajaa eteenpäin ja antaa vielä lisämotivaatiota omaankin tekemiseen, Paavo Hölsä sanoo.

-Hieno juttu, että saadaan yksi sarjan parhaista maalivahdeista takaisin Rovaniemelle. Paavo tuo kokemusta alakertaan ja toimii hyvänä esimerkkinä junioreillemme, maalivahtivalmentaja Kimmo Mäki sanoo.

RoKin maalivahtiosasto on Hölsän ja aiemmin julkaistun Tommi Ronkaisen sopimuksen myötä valmis Mestis-kaudelle 2019-20. Pääosin RoKin A-junioreissa pelaava Elias Korpela, 18, tuuraa varsinaisia sopimusmaalivahteja tarvittaessa.