CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Perjantai 18.3. otteluun on ilmainen sisäänpääsy!

Perjantai 18.3. otteluun on ilmainen sisäänpääsy!

Perjantaina 18.3.2022 klo 18:30 pelattava RoKi - KOOVEE -ottelu on ilmaisottelu.

Lätkässä Lappiin -ilmaisottelu on järjestetty nykyisessä muodossaan jo kaudesta 2017-18. Tapahtuman ideana on tuottaa iloa ja piristystä rovaniemeläisten arkeen ja mahdollistaa viihdettä kaikille rovaniemeläisille lähtökohdista riippumatta. 💙

Tapahtuma on kerännyt vuosien varrella huikean määrän yleisöä Lappi Areenalle. Viimeisimmässä ilmaisottelussa nähtiin RoKin historian yksi suurimpia yleisömääriä, kun hieman alle 2800 silmäparia oli kerääntynyt Lappi Areenalle nauttimaan ottelutapahtumasta oheisviihteineen.

Tapahtumassa on näytteilleasettajia, lasten leikkipaikka, sekä lisäksi netin makein karkkikauppa Urjalan Makeistukku tarjoaa karkkia lapsille! Voit lisäksi tutustua RoKin junnutoimintaan erätauoilla.

Yritysten mahdollistama tapahtuma

Paikallisten yritysten osanotto on ollut yhä runsaampaa kausi toisensa jälkeen, ja onkin ollut upeaa nähdä mihin yhdessä pystymme kun alamme tekemään. Oheisissa kuvissa näet vuoden 2022 ilmaisottelutapahtuman mahdollistavat yritykset. Lämmin kiitos kaikille mukana oleville yrityksille!

P.s. mikäli yrityksesi ei vielä ehtinyt matkaan mukaan, niin se on yhä mahdollista keskiviikko 16.3. klo 12:00 asti. Mukaan ilmaisottelun mahdollistajaksi voit liittyä lähettämällä meille viestin osoitteeseen toimisto@rokihockey.fi.

Maksuton bussikuljetus keskustasta Lappi Areenalle ja takaisin

Tapahtumaan on järjestetty maksuton bussikuljetus keskustasta.

Lähdöt Lappi Areenalle klo 17:30 ja 18:00 Hotel Santa Clausin edustalta, ja paluu takaisin Temrex Clubin jälkipelien jälkeen Lappi Areenan etupihalta.

Olivers Corner Rovaniemi palvelee sekä ennen ottelua, että sen jälkeen.

Tapahtumainfot

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Sisäänpääsyyn et tarvitse ollenkaan pääsylippua. Istumapaikan voit valita muuten vapaasti, mutta merkityt istumapaikat tulee jättää vapaaksi. Toivomme katsojien varautuvan saapuessa turvatarkastukseen, sekä saapuvan tapahtumaan vain terveenä.

Tule siekin, ja pyydä kaverit ja naapurit mukaan!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan mukavasta tapahtumasta!