CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

RoKi x Hartwall huutokauppa 5.3.2022

RoKi x Hartwall huutokauppa 5.3.2022

RoKi ja Hartwall järjestävät huutokaupan lauantaina 5.3.2022 pelattavan RoKi-Peliitat ottelun jälkeen Temrex Clubilla Lappi Areenalla.

Hartwall toimii illan otteluisäntänä, ja ottelussa jäädytetään pitkäaikaisen RoKi-kapteeni Henri Joki-Erkkilän pelipaita #8.

Huutokaupassa on myynnissä RoKin ottelussa käyttämät ainutlaatuiset Long Drink 0,0 % pelipaidat. Huutokaupan tuotto ohjautuu RoKin Mestis-joukkueen toiminnan tukemiseen.

Paitojen lähtöhinta on 50 €, ja minimikorotus on 5 €.

Tervetuloa seuraamaan ottelua ja juhlallisuuksia, sekä pelin jälkeiseen huutokauppaan Temrex Clubille. Temrex Clubille on vapaa pääsy ottelun jälkeen. Temrex Club on ruokaravintola, mutta huutokaupan ajan ravintolassa on ikäraja 18-vuotta.

Ennakkohuudot

Mikäli et pääse paikalle huutokauppaan, niin voit jättää ennakkohuudon, jolla sitoudut ostamaan paidan ilmoittamallasi enimmäissummalla. Ennakkohuudossa jätettyä enimmäishintaa ei ylitetä. Paita on mahdollista saada myös enimmäissummaa halvemmalla, mikäli kilpailevia tarjouksia ei ole, tai hinta ei kohoa ilmoittamasi enimmäissumman tasolle. Olemme yhteydessä huutokaupan jälkeen ennakkohuudon jättäneisiin.

Voit jättää ennakkohuudon tästä linkistä.

Paikan päällä huudetut paidat maksetaan pankkikortilla, ja ennakkohuudolla voitetut paidat laskutetaan.