CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Pertti Heikkilä RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

Pertti Heikkilä RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi

RoKi Hockey Oy:n hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan hallituksen puheenjohtajaksi Pertti Heikkilän. Heikkilä toimi hallituksen varapuheenjohtajana edelliset kaksi kautta, ja on ollut edustuskiekkoilun toiminnassa mukana pitkään eri tehtävissä.

- Otan tehtävän vastaan luottavaisin mielin. Viime kauden menestys synnytti kiekkobuumin Lappi Areenalle, mikä on jatkunut hienosti alkaneella kaudella. Jatkuvasti kehittyvän ottelutapahtumamme lisäksi myös palvelutarjonta Lappi Areenalla on mennyt viime kaudesta eteenpäin. Toki meillä on edelleen haasteemme takavuosilta, mutta olemme oikealla tiellä, tuore puheenjohtaja toteaa.

- Olemme hyvin iloisia sarjan parhaasta yleisöstä ja laajasta tukijoidemme ja yhteistyökumppaniemme määrästä. Töitä on tehtävä jokainen päivä ansaitaksemme tuon kaiken, Heikkilä sanoo.

- Seuraavan viiden vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman laatiminen käynnistyy vielä ennen joulutaukoa. Edellinen päättyy tähän kauteen, mikä on toteutunut pääosiltaan hyvin, huolimatta kahdesta rajoituksien alaisesta kaudesta. Tulevan viiden vuoden horisontissa on myös julkisuudessa eri keskustelutasoilla esillä ollut sarjamuutos. Mikäli sellainen mahdollisuus eteen avautuu, se kiinnostaa meitä myös täällä Lapissa, Heikkilä sanoo.


RoKi Hockey Oy:n hallitus

  • Pertti Heikkilä, pj
  • Juho Joona
  • Pekka Kankaanranta
  • Martti Kovalainen
  • Jani Mikkola
  • Tiina Yrjänheikki (Rovaniemen Kiekko ry:n edustaja)


Kuva: Matias Toropainen