CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Sebastian Moberg ja Alex Levänen siirtyvät uusina pelaajina RoKiin

Sebastian Moberg ja Alex Levänen siirtyvät uusina pelaajina RoKiin
Sebastian Moberg ja Alex Levänen siirtyvät uusina pelaajina RoKiin
Sebastian Moberg ja Alex Levänen siirtyvät uusina pelaajina RoKiin

RoKi on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta: Tehopuolustaja Sebastian Moberg ja hyökkääjä Alex Levänen siirtyvät Rovaniemelle.

24-vuotias Moberg oli päättyneellä kaudella Hermeksen kapteeni ja Mestiksen neljänneksi tehokkain puolustaja Mestiksessä tehoin 3+29=32. Suomen Cupissa mies iski neljään otteluun yhdeksän syöttöpistettä.

Sarjan ehdottomiin kärkipuolustajiin lukeutuva Moberg on tyytyväinen, että molempien osapuolten ajatukset kohtasivat.

— Saavun Rovaniemelle todella hyvillä fiiliksillä, intoa piukuen enkä malta odottaa että päästään yhdessä taas työntekoon. RoKin oltua yhteydessä ja kun he osoittivat mielenkiintoa ajattelin heti, että olisi itselle mahtava paikka kehittyä ja ottaa seuraava askel uralla. Rovaniemellä olosuhteet kehittyä ovat yhdet Mestiksen parhaista. Hallissa on paljon porukkaa ja huikeat fanit. Joukkueessa on paljon tuttuja kasvoja, joten loppujen lopuksi oli aika helppo valinta itselläni. Uskon myös, että ensi kaudesta tulee pelillisesti loistava, Moberg kertoi.

— Kesän olen treenannut lujaa ja kehittänyt omia ”heikkouksia” eli siis hyvin on kokonaisuutena mennyt. Pysytään kaikki terveinä ja ollaan fiksusti, niin ensi kaudesta tulee huikea meille kaikille! Terveisiä kaikille RoKi-faneille ja nautitaan kesästä!

Päävalmentaja Santeri Immonen on erittäin tyytyväinen, että Moberg saapuu Rovaniemelle.

— "Mossehan" on yksi sarjan parhaita kiekollisia puolustajia. Hänellä on kova halu kehittyä ja ottaa RoKissa se viimeinen steppi isompiin valoihin. Kysyntää varmasti oli muualtakin, joten hieno homma että hän valitsi RoKin. Nyt alkaa alakerran taitotaso olemaan kohdillaan, Immonen kommentoi.

"Puitteet huippuluokkaa kehittyä paremmaksi pelaajaksi"

23-vuotias Levänen siirtyy Mobergin tapaan RoKiin Hermeksestä, jossa hän pelasi loukkaantumisen värittämällä viime kaudella 30 Mestis-ottelua ja yhden Suomen Cup - ottelun tehden viisi tehopistettä. Suhteellisen nuoresta iästään huolimatta Leväsellä on vyöllään jo 131 ottelua Mestiksessä Kiekko-Vantaan ja Hermeksen riveistä, sekä kaksi ottelua Liigaa Helsingin IFK:n paidassa.

Positiivinen kuva Rovaniemestä, halu kehittyä seuraavalle tasolle, sekä Rovaniemellä opiskeleva tyttöystävä vaikuttivat Leväsen valintaan tulla RoKiin.

— Hyvillä fiiliksillä saavun Rovaniemelle ja siellä on puitteet huippuluokkaa kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Olen kuullut pelkkää hyvää Rovaniemestä. Kesän harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Kovaa olen treenannut ja siinä ohella olen pelannut paljon golfia, Levänen kertoi.

Päävalmentaja Immonen uskoo, että monipuolinen hyökkääjä haluaa näyttää rovaniemeläisille osaamisensa vaikean viime kauden jälkeen.

— Hän on monipuolinen all-around pelaaja. Hänellä on potentiaalia ja varmasti on kova näyttämisen halu vaikean loukaantumisten sävyttämän kauden jälkeen. Erikoisosaamisena ovat aloitukset ja alivoimapelaaminen, Immonen kommentoi.

RoKilla on nyt sopimus neljän puolustajan ja seitsemän hyökkääjän kanssa.