CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Suomen Cupin avaus keskiviikkona 1.9. klo 18:30 Lappi Areenalla

Suomen Cupin avaus keskiviikkona 1.9. klo 18:30 Lappi Areenalla

Jääkiekon Suomen Cup käynnistyy RoKin osalta keskiviikkona 1.9. klo 18:30 ottelulla Kokkolan Hermestä vastaan Lappi Areenalla. Lisäksi RoKi kohtaa tämän viikon torstaina vierasottelussa MuIK:n Uusikaarlepyyssä. Kyseessä on Suomen Cupin kolmas kierros, josta lohkon voittaja etenee puolivälieriin, jotka pelataan 8.-11.9.

INFO KAUSIKORTTILAISELLE

Kausikortin kaudelle 2021-22 tilanneet pääsevät sisään otteluun veloituksetta. Kausikortit saapuvat toimistollemme todennäköisesti tämän viikon aikana. Mikäli kortit eivät ole jaettavissa vielä keskiviikon otteluun mennessä, niin silloin kausikorttilaiset pääsevät joustavasti sisään otteluun veloituksetta. Olemme yhteydessä kausikorttilaisiin sähköpostitse, kun kortit ovat saatavilla. Pahoittelemme kausikorttien viivästynyttä toimitusta.

Lämpimät kiitokset vielä kerran kausikortin tilaamisesta, ja tervetuloa seuraamaan Mestis-lätkää jälleen kaudella 2021-22.

Pääsyliput Suomen Cup 2021

  • 12 € aikuiset
  • 10 € eläkeläiset
  • 6 € opiskelijat, varusmiehet
  • 5 € lapset (7-15 v.)
  • 25 € perhelippu (2 aik. + 2 lasta, saatavilla vain ovelta ja saavuttava otteluun yhdessä lapsen kanssa)

Liput Suomen Cupin otteluihin ovat saatavilla vain Lappi Areenan pääoven sisäänkäynneiltä (sisäänkäynnit 2 ja 3).

Infot otteluihin saapuville

Tällä hetkellä Rovaniemellä ei ole voimassa rajoituksia yleisötilaisuuksiin liittyen. Suomen Jääkiekkoliiton linjauksen mukaisesti kasvomaskin tai visiirin käyttäminen on pakollista Suomen Cupin ja Mestiksen otteluissa. Toivomme lisäksi katsojia huomioimaan riittävät turvavälit ja huolehtimaan käsihygieniasta (tapahtumassa käsidesiä on tarjolla usealla pisteellä, sekä wc:ssä käsienpesumahdollisuus). Suosittelemme myös Koronavilkku -sovelluksen lataamista. Lisäksi toivomme flunssan oireita omaavia jättämään saapumatta otteluun.

Lämpimästi tervetuloa - toteutetaan yhdessä mahdollisimman turvallinen ottelutapahtuma!