CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

TIEDOTE FANITUOTTEISTA

TIEDOTE FANITUOTTEISTA

Tavarantoimittajan viiveestä johtuen pitkään odotetut fanipaidat eivät ehdi Rovaniemelle lokakuun aikana.

  • Aikataulut ovat venyneet ja venyneet ja tämä on aiheuttanut meille haittaa ja harmia. Elokuussa tilatut fanipaidat ovat vasta nyt matkalla Suomeen. Tavarantoimittajan selvityksen mukaan viiveet johtuvat EU-alueella sijaitsevan tehtaan pahasta valmistusruuhkasta, toteaa toimitusjohtaja Janne Hyvärinen.

  • Paitojen viivästyminen vaikuttaa myös odotetun verkkokaupan avaamiseen. Verkkokaupan avaus oli tarkoitus tehdä lokakuussa, kun paidat saapuvat, mutta nyt joudumme siirtämään sen avauksen marraskuun alkuun. Isänpäivä (12.11) lähestyy, joten verkkokauppa täytyy saada viimeistään viikkoa ennen auki, Hyvärinen jatkaa.

  • Verkkokaupan avausta varten olemme laajentaneet tuotevalikoimaa entisestään ja nyt perinteisten fanituotteiden ohella valikoimasta löytyy uusien paitamallien lisäksi muun muassa kuksia ja saunamittareita. Kuksille näyttää olevan kysyntää koe-erän perusteella, joten voi olla, että siitä tulee talven hittituote, Hyvärinen ennakoi.

Fanituotteita voi ostaa jatkossa Lappi Areenan Fanshopin ja verkkokaupan lisäksi myös RoKi Hockeyn toimistolta osoitteesta Rovakatu 16. Toimisto on avoinna arkisin klo 12-15.