CCMADCHartwallRovaseudun MarkkinakiinteistötLapin KansaHutcodeKotimaailma Oy RovaniemiMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo OyREDU Edu OyTalenomStark
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

VEIKKA HAHL SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

VEIKKA HAHL SOPIMUKSEEN ROKIN KANSSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Veikka Hahlin kanssa.

VEIKKA HAHL

Hahl, 22, on Mikkelin Jukureiden kasvatti. Viime kaudella Hahl pelasi ensimmäisen täyden Mestis kautensa Kajaanin Hokin riveissä, runkosarjassa hän pelasi 38 ottelua tehopistein 7+8=15 ja Mestis-karsinnoissa 6 ottelua tehoin 0+3=3. Aikaisemmilta kausilta häneltä löytyy otteluita Jukureiden ja Kalpan U20-joukkueissa sekä 4 ottelua IPK:ssa. Kaiken kaikkiaan U20 Sm-sarjassa Hahl on pelannut 160 ottelua tehopistein 51+53=104.

Veikka Hahl eliteprospects

Alla Hahlin ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Innokkain mielin tulen Rovaniemelle, olen kuullut paljon hyvää kaupungista ja on hienoa päästä kokemaan Kirnun tunnelma nyt kotijoukkueen paidassa. Kaikin puolin loistava mahdollisuus itselle ottaa steppi eteenpäin. Nähdään Kirnussa, Veikka Hahl sanailee.

- Hahl tuo leveyttä hyökkäykseemme. Hän on monikäyttöinen pelaaja, joka aloittaa toisen Mestis kautensa. Veikka väläytteli jo viime kaudella, mutta uskomme että potentiaalia jäi paljon vielä piiloon, päävalmentaja Sakari Salmela kertoo.