CCMNapapiirin BetoniADCHartwallRovaseudun MarkkinakiinteistötLapin KansaHutcodeKotimaailma Oy RovaniemiMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo OyREDU Edu OyTalenomStark
RoKi Hockey
RoKi Hockey
RoKi Hockey

DAVIDS LIVSICS JA JUHO HEINONEN SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA

DAVIDS LIVSICS JA JUHO HEINONEN SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA
DAVIDS LIVSICS JA JUHO HEINONEN SOPIMUKSIIN ROKIN KANSSA

RoKi Hockey on solminut vuoden mittaiset pelaajasopimukset hyökkääjien Davids Livsicsin ja Juho Heinosen kanssa.

DAVIDS LIVSICS

Livsics, 19, on HK Kurbadsin kasvatti. HK Kurbadsin edustuksessa on kertynyt yksi kausi Latvian pääsarjassa, kaksi Viron pääsarjassa sekä neljä kautta Latvian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Latvian pääsarjassa hän on iskenyt 32 ottelussa 13+20=33 tehopistettä. Viron pääsarjassa kahteen kauteen kertyi 40 ottelua tehopistein 39+31=70. Latvian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Livsics on pelannut yhteensä 62 ottelua tehopistein 53+72=125. Kaudella 2022-23 taitohyökkääjä edusti Latviaa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa, siellä 9 ottelussa syntyi tehopisteet 2+2=4. Ikänsä puolesta Livsics pystyy pelaamaan tulevalla kaudella Mestiksen lisäksi myös RoKin U20-joukkueessa.

Davids Livsics eliteprospects

Alla Livsicsin ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Olen kiitollinen mahdollisuudesta pelata RoKissa. Olen valmis töihin ja auttamaan joukkuetta voittamaan. Innoissani odotan kauden alkua, Davids Livsics kertoo.

- Livsics on nuori lupaava pelaaja. Hän on tehnyt Latvian junnumaajoukkueessa ja Latvian sarjassa jo kovia tehoja. Mielenkiintoista nähdä hänet Mestis vauhdissa, Sakari Salmela kommentoi.

JUHO HEINONEN

Heinonen, 21, on Pelicansin ja Sportin junioripolun läpikäynyt hyökkääjä. Viimeiset kolme kautta hän on pelannut Sportin U20 -joukkueessa. Viime kaudella Heinonen toimi joukkueensa kapteenina. Yhteensä otteluita U20 Sm-Sarjassa on kertynyt 127 tehopistein 5+27=32. Heinonen on harjoitellut kesän Sportin Liigajoukkueen mukana ja liittyy sieltä RoKin vahvuuteen.

Juho Heinonen eliteprospects

Alla Heinosen ja päävalmentaja Sakari Salmelan kommentit sopimuksesta:

- Hienoa tulla Rovaniemelle ja ottaa seuraava steppi omalla uralla. Olen kuullut paljon hyvää kaupungista ja faneista. Nähdään syksyllä, Juho Heinonen kommentoi.

- Heinosesta saadaan luotettava työmies, joka on omassa roolissaan todella tärkeä palanen joukkuetta. Joukkuepelaaja johtajaominaisuuksilla, Sakari Salmela kertoo.

RoKi kohtaa Lappi Areenalla ensi viikon perjantaina 9.8. klo 18:00 alkavassa harjoitusottelussa Oulun Kärpät. Osta liput otteluun täältä. Kausikortti ei ole voimassa tähän otteluun.