CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

VIIKKOENNAKKO: Tänään keskiviikkona RoKi - Jokipojat Lappi Areenalla ja viikonlopuksi tien päälle

VIIKKOENNAKKO: Tänään keskiviikkona RoKi - Jokipojat Lappi Areenalla ja viikonlopuksi tien päälle

RoKilla on edessä kolmen pelin viikko. Tänään keskiviikkona Lappi Areenalle vastustajaksi saapuu Jokipojat ja viikonlopuksi RoKi matkaa Heinolaan ja Vantaalle.

Vastassa on RoKin tämän hetken niin sanottuja päävastustajia kamppailussa runkosarjan sijoituksista. RoKilla on neljä ottelua vähemmän pelattuna verrattuna kaikkiin tämän viikon vastustajiin. Peliitoilla on yksi piste, Kiekko-Vantaalla 12 pistettä ja Jokipojilla 17 pistettä enemmän kuin RoKilla. Kun huomioidaan ero pelattujen otteluiden määrässä ja jäljellä olevien pelien määrä (RoKilla peräti 24 ottelua jäljellä), niin kaikki tämän viikon vastustajista ovat edelleen tavoitettavissa. Tämä toki edellyttää RoKilta vahvaa ja tasaista kevät-kautta.

Viime viikolla RoKi nappasi perjantaina voiton Kajaanista, mutta taipui lauantaina kotijäällä tappioon voittolaukauskilpailussa IPK:lle. Jokipojilla on vastaavasti takanaan tappio TUTO:a vastaan ja voitto KOOVEE:sta. Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti - molemmilla kerroilla Joensuussa. Jokipojat korjasi voitot molemmista otteluista tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Immonen: "Hieno kolmen pelin viikko edessä"

RoKin päävalmentaja Santeri Immonen odottaa innolla kuluvan viikon otteluita.

-Hieno kolmen pelin viikko edessä. Joukkue on rento ja hyvin palautunut viikonlopusta. Jälleen on varmasti tiukat ja pienten marginaalien pelit luvassa. Työn kautta ja vaihto kerrallaan edetään, eikä mietitä sen pidemmälle. Jokipojat on kiekollisesti taitava ja hyökkäysvahva joukkue, Peliitat on todella työteliäs nippu ja siihen meidän pitää pystyä vastaamaan ja Kiekko-Vantaalla on kova materiaali ja ovat päässeet hyvään iskuun viimeaikoina, Immonen sanoo.

Poissaolotilanne

Poissa kokoonpanosta keskiviikon ottelusta pitkäaikaispotilaiden lisäksi ovat vammoistaan toipuvat Turkka Pumpanen ja Eetu-Santeri Koivunen, sekä tuoreimpana Kasperi Torikka. Koivunen saattaa pelata jo tulevana viikonloppuna, mutta Pumpanen palaa kaukaloon aikaisintaan tulevalla viikolla. Torikka pelaa todennäköisesti jo viikonlopun otteluissa.

Laurinkari palaa Lappi Areenalle

Keskiviikon ottelu on samalla Jokipoikien valmentajan Benjamin Laurinkarin paluuottelu Lappi Areenalle. Laurinkari toimi RoKIssa valmentajana neljän kauden ajan ennen siirtymistään ensin KooKoon B:n päävalmentajaksi, ja edelleen kuluvalle kaudelle Jokipoikiin.

Hanki lippusi ennakkoon

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat klo 17:30. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Voit hankkia lippusi ennakkoon Ticketmasterista, Rovaniemen Prismasta (S-Etukortilla -2€ aikuisten lipusta) tai Spice Ice Rinteenkulmasta.

Viikonlopun vierasottelut näet Oliver's Cornerissa, Pub Punapippurissa, sekä kotisohvalta

Perjantain ottelua voit seurata yhteistyöravintoloissamme Oliver's Cornerissa ja Pub Punapippurissa, sekä kotisohvalta Ruutu + -palvelusta.

Seuraa meitä somessa

Facebook: facebook.com/rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#LätkässäLappiin #RoKiHockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kuva: Tommy Jokelainen