CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

VIIKONLOPUN ENNAKKO: Tänään perjantaina ja huomenna lauantaina pelataan Lappi Areenalla

VIIKONLOPUN ENNAKKO: Tänään perjantaina ja huomenna lauantaina pelataan Lappi Areenalla

RoKilla on edessä kahden kotipelin viikko. Perjantaina Lappi Areenalle vastustajaksi saapuu KeuPa HT ja lauantaina RoKi kohtaa KOOVEE:n.

Viime viikolla RoKi nappasi voiton sekä Jokipoikia että K-Vantaata vastaan pelatuissa peleissä, ja kärsi katkeran tappion Heinolassa Peliittojen vieraana.

RoKi on joulukuusta alkaen parannellut asemiaan ja kuronut välimatkaa kiinni edellä oleviin joukkueisiin keräten 18 pistettä viimeisestä 10:stä ottelusta. Vielä on 21 peliä jäljellä, joista peräti 12 pelataan Lappi Areenalla. RoKilla on keskimäärin kolme ottelua vähemmän pelattuna, kuin muilla joukkueilla. Tämä takaa paremmat mahdollisuudet kuroa edelläolevia joukkueita kiinni, mutta edellyttää tasaista ja hyvää pelaamista jatkossakin.

Immonen: "Tiukalla puolustuspelillä eteenpäin"

RoKin päävalmentaja Santeri Immonen näkee kuluvan viikon ottelut mahdollisuutena.

- Hieno kahden kotipelin viikko edessä. Vastassa on hyvin samanlaiset joukkueet, jotka ovat kiekollisesti molemmat vahvoja. Molemmat vastustajat ovat luisteluvoimaisia sekä hyökkäyspeli on aivan sarjan kärkeä. RoKi lähtee otteluihin tiukalla puolustuspelillä. Uskon että kunhan saadaan tila ja aika liukkailta hyökkääjiltä pois niin pelit ovat voitettavissa, Immonen sanoo.

Poissaolot

Viime viikot poissa olleet Turkka Pumpanen sekä Eetu-Santeri Koivunen ovat palanneet harjoituksiin ja heidät nähdään jo viikonlopun peleissä kokoonpanossa. Puolustaja Kasperi Torikka sen sijaan ei palaudu pelikuntoon vielä viikonlopun otteluihin, mutta on todennäköisesti tulevalla viikolla rivissä mukana. Lisäksi Miro Lehtimäen viikon takaisessa pelissä saama vamma vaatii vielä noin kolmen viikon toipumisen.

Otteluinfot

Perjantain ottelu alkaa klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat klo 17:30. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja areenan ovet avautuvat klo 16:00.

Voit hankkia lippusi ennakkoon Ticketmasterista, Rovaniemen Prismasta (S-Etukortilla -2€ aikuisten lipusta) tai Spice Ice Rinteenkulmasta.

Seuraa meitä somessa

Facebook: facebook.com/rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#LätkässäLappiin #RoKiHockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kuva: Tommy Jokelainen