CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Anton Sikorski jatkaa - 1200 korttia varattu

Anton Sikorski jatkaa - 1200 korttia varattu

Hyökkääjä Anton Sikorski jatkaa RoKissa myös ensi kaudella. RoKi julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Kampanjan aikana on varattu jo 1200 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna 12 pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanjan tavoite on jo saavutettu, joten edulliset kampanjahinnat toteutuvat. Kampanja on käynnissä vielä 29.5. asti.

Kausikortin ensi kauden karnevaaleihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan, mikäli varaus tehdään 29.5. mennessä.

RoKi kiittää kaikkia kortin jo tilanneita - tervetuloa nauttimaan Kirnun kekkereistä tulevalla kaudella!

Ylitornion Larionov jatkaa

Ylitorniolainen hyökkääjä Anton Sikorski jatkaa RoKissa myös kaudella 2022-23. Sikorski, 22, teki 39 runkosarjan ottelussa 10 tehopistettä, ja pelasi myös 10 pudotuspelien ottelua ilman tehopisteitä.

- Todella siisti homma jatkaa RoKissa myös ensi kaudella! Odotus on kova, että pelit alkaa ja että saadaan Kirnuun taas bileet pystyyn. Ei muuta kuin kaikki areenalle syksystä lähtien, Sikorski sanoo.

- Ylitornion taiteilija osoitti kauden aikana, että pystyy pelaamaan omilla vahvuuksillaan Mestiksessä. Hän on poikkeuksellisia kiekollisia lahjoja omaava pelaaja, jonka kanssa vielä kehitytään joka päivä kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Anton osoitti kauden aikana selkeätä kehittymishalua omaa peliään kohtaan, ja ansaitsikin sitä kautta sopimuksen myös ensi kaudelle. Sikorski on huhujen mukaan jo aloittanut Mikko Sirento-Mannisen kanssa hyvin intensiivisen kommunikaatiototuttelun ensi kautta varten, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23