CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Hyökkääjä Jaani Holopainen RoKiin - 1100 korttia varattu

Hyökkääjä Jaani Holopainen RoKiin - 1100 korttia varattu

Hyökkääjä Jaani Holopainen siirtyy uutena pelaajana RoKiin Helsingin IFK:sta. RoKi julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Kampanjan aikana on varattu jo 1100 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna 11 pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanjan tavoite on jo saavutettu, joten edulliset kampanjahinnat toteutuvat. Kampanja on käynnissä vielä 29.5. asti.

Kausikortin ensi kauden karnevaaleihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan, mikäli varaus tehdään 29.5. mennessä.

RoKi kiittää kaikkia kortin jo tilanneita - tervetuloa nauttimaan Kirnun hurlumhei-meiningistä tulevalla kaudella!

Hyökkääjä Jaani Holopainen RoKiin

Hyökkääjä Jaani Holopainen siirtyy RoKiin Helsingin IFK:sta. Holopainen teki päättyneellä kaudella HIFK:n U20-joukkueessa 17 maalia ja yhteensä 27 tehopistettä 36 ottelussa. Kahdella edellisellä kaudella hän pääsi pelaamaan myös kaksi liigaottelua IFK:ssa. Holopainen siirtyy RoKiin kehittyäkseen pelaajana liigatasolle.

- Odotan erittäin innolla RoKissa pelaamista. Uskon, että Rovaniemi on tällä hetkellä paras paikka kehittyä ja kasvaa ihmisenä. Rovaniemen kiekkobuumista olen kuullut pelkästään hyvää. Viime kausikin sen näytti, että organisaatiosta löytyy potentiaalia, joten eiköhän ensi kaudella hoideta homma kotiin, Holopainen sanoo.

- Jaani on tehnyt hyvän junioriuran HIFK:ssa ja on ollut organisaation kärkihyökkääjiä vuodesta toiseen. Hän omaa ison potentiaalin kirkkaampiinkin valoihin, ja on valmis laittamaan itsensä likoon uudessa ympäristössä. Jaani on ehdottomasti RoKin näköinen pelaaja, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Kuva: Juuso Pellava

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23