CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Valtteri Suni RoKiin HPK:sta - 1300 kausikorttia tilattu

Valtteri Suni RoKiin HPK:sta - 1300 kausikorttia tilattu

Hyökkääjä Valtteri Suni siirtyy RoKiin Hämeenlinnan Pallokerhosta. RoKi julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Kampanjan aikana on tilattu jo 1300 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna 13 pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanjan tavoite on jo saavutettu, joten edulliset kampanjahinnat toteutuvat. Kampanja on käynnissä vielä 29.5. asti.

Kausikortin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan, mikäli varaus tehdään 29.5. mennessä.

RoKi kiittää kaikkia kortin jo tilanneita - tervetuloa nauttimaan Kirnuun tulevalla kaudella!

Valtteri Suni siirtyy RoKiin

Hyökkääjä Valtteri Suni siirtyy RoKiin Hämeenlinnan Pallokerhosta Mestis-kauden 2022-23 kattavalla sopimuksella. Suni, 22, pelasi viime kaudella pääosin Forssan Palloseurassa lainapelaajana HPK:sta. Viime kaudella 23 Mestis-ottelussa vikkelä laitahyökkääjä teki 15 tehopistettä. Loukkaantumiset ovat olleet Sunin riesana viimeisen kahden kauden aikana. Rovaniemelle hän tulee hakemaan ehjää kautta ja kehitystä liigapelaajaksi.

- Upea fiilis tulla Lappiin pelaamaan. Uskon, että Rovaniemi on minulle oikea paikka kehityksen kannalta sekä pelaajana, että ihmisenä, Suni sanoo.

- Valtterilla ollut pari viimeistä kautta haastavia loukkaantumisten kanssa, mutta uskon että se on vain lisännyt näytönhalua ja nälkää. Suni on erinomaisen pistepotentiaalin omaava työmyyrä, joka sopii RoKin arkeen ja pelisapluunaan hienosti, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23