CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

ROKIN VALMENNUS JA TOIMIHENKILÖT KAUDELLE 2024-25

ROKIN VALMENNUS JA TOIMIHENKILÖT KAUDELLE 2024-25

RoKi Hockeyn kauden 2024-25 valmennuksessa jatkaa edelliseltä kaudelta tuttu kolmikko.

VALMENNUS

PÄÄVALMENTAJA

Sakari Salmela jatkaa RoKin päävalmentajana. Seura ilmoitti Salmelan jatkosta kaudelle 2024-25 jo varhain tammikuussa.

Millä mietteillä ensi kauteen?

- Staffissa pysyy paljon samoja kasvoja ja siten jatkuvuus on turvattua. Viime kaudesta jäi sen verran hampaan koloon, että nälkää riittää varmasti jokaisella tulevalle sesongille. Joukkueen kasaaminenkin on hyvällä mallilla, joten luottavaisin ja odottavin fiiliksin kohti loppukesää ja tulevaa syksyä, Sakari Salmela kommentoi.

APUVALMENTAJA

Joonas Lehtonen jatkaa RoKin valmennustiimissä. Tuleva kausi on hänelle toinen Rovaniemellä.

Mietteet jatkosta RoKissa?

- Kiitos seuralle luottamuksesta! RoKissa on valtava potentiaali ja haluan olla osana luomassa seuraan kirkasta tulevaisuutta. Seura haluaa mennä määrätietoisesti eteenpäin, joten siihen on helppo sitoutua. Rovaniemestä on tullut itselleni todella tärkeä paikka kuluneen vuoden aikana. Opin koko ajan tuntemaan lappilaisia ihmisiä sekä paikkoja paremmin ja molemmat ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Myös siksi halusin ehdottomasti jatkaa, kun mahdollisuus siihen tarjoutui, Joonas Lehtonen kertoo.

MAALIVAHTIVALMENTAJA

Juha Soronen jatkaa kolmatta kautta putkeen RoKin maalivahtivalmentajana. Kaiken kaikkiaan tuleva kausi on hänelle 11. Rovaniemellä ja RoKissa. Väliin mahtuu kahden vuoden valmennuspesti Itävallassa Klagenfurter AC:ssa.

Mietteet jatkosta RoKissa?

- Kiitos seuralle luotosta ja mahdollisuudesta jatkaa töitä Rovaniemellä ja kotona. Seura menee eteenpäin isossa kuvassa jatkuvasti ja on hienoa olla mukana tätä tarinaa. Jokaisella osa-alueella on tapahtunut vaihtuvuutta ja se luo sopivaa muutosta, jota tarvitaan kehitykseen. Kiitos minun puolestani edellisellä kaudella mukana olleille ja onnea tuleviin haasteisiin. Tuleva joukkue vaikuttaa mielenkiintoiselta ja on mukavaa päästä töihin heidän kanssaan, Juha Soronen kommentoi.

TOIMIHENKILÖT

URHEILUTOIMENJOHTAJA

Jani Mikkola jatkaa RoKin urheilutoimenjohtajana, tuleva kausi on hänelle kymmenes. Mikkola vastaa yhdessä valmennustiimin kanssa pelaajakartoituksesta ja pelaajahankinnoista. Ennen urheilutoimenjohtajan pestiään hän on toiminut RoKissa kuusi kautta joukkueenjohtajana.

Miten tulevan kauden joukkueen rakennus on sujunut?

- Kilpailu varsinkin vähän kokeneemmista Mestis pelaajista on ollut tiukempaa tänä kesänä mitä aikaisemmin. Hyökkäykseen etsitään vielä vahvistuksia, muuten olemme aikataulussa. Luottavaisin mielin syksyä ja sarjan alkua kohti, Jani Mikkola kertoo.

JOUKKUEENJOHTAJA

Markku Määttänen jatkaa RoKin joukkueenjohtajana, tuleva kausi on hänelle seitsemäs.

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ

Janne Väihkönen jatkaa kolmatta kautta putkeen RoKin huoltopäällikön roolissa.

HUOLTAJAT

Tero Lehtoranta ja Tomi Lämsä jatkavat RoKin huoltajina myös ensi kaudella. Lehtorannalle tuleva kausi on RoKi huollossa kahdeksas, Lämsälle tuleva kausi on toinen RoKin mukana.

Viime kaudella RoKin Mestis-joukkueessa huoltajana toiminut Aki Väihkönen siirtyy RoKin U20-joukkueen huoltajaksi.