CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Elias Kaarela jatkaa - 900 korttia varattu

Elias Kaarela jatkaa - 900 korttia varattu

Hyökkääjä Elias Kaarela jatkaa RoKissa myös kaudella 2022-23. Seura julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Viikko sitten perjantaina alkaneen kampanjan aikana on varattu jo yli 900 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna yhdeksän pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanja on käynnissä 29.5. asti. Kausikortin ensi kauden karnevaaleihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan. Kampanjahinta toteutuu, mikäli 1000 kausikorttia varataan 29.5. mennessä.

"Elias luistelee, raataa ja puolustaa, ja omaa potentiaalia vaikka mihin"

Läpimurtonsa Mestis-kaukaloihin tehnyt hyökkääjä Elias Kaarela jatkaa RoKissa. Kotiyleisön ehdottomiin suosikkeihin lukeutuva kittiläläinen tuli ryminällä sisään Mestikseen ja otti oman paikkansa luotettavan kahden suunnan pelaamisen kautta.

Kaarela, 22, on erittäin monikäyttöinen pelaaja, sillä hän pystyy pelaamaan laidan lisäksi myös keskellä, sekä kantamaan isoa vastuuta alivoimalla. Kaarela oli myös varsin tehokas, sillä hän teki debyyttikaudellaan 46 runkosarjaottelussa 20 tehopistettä, ja pudotuspelien 12 ottelussa neljä tehopistettä.

- Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähden kohti seuraavaa kautta. Mahtavaa päästä syksyllä taas kehiin kotiyleisön eteen RoKi-paita päällä. Pyrin kehittämään omaa peliä, ja joukkueena haluamme pärjätä. Nähdään Kirnussa, Kaarela sanoo.

- Lapin oma Brad Marchand löi itsensä läpi viime kaudella, ja janoaa varmasti lisää. Elias raivasi itselleen paikan kokoonpanosta loputtomalla työllä, energialla ja uhrautumisellaan. Hän luistelee, raataa ja puolustaa, ja omaa potentiaalia vaikka mihin. Mahtava jatkaa hommia Eliaksen kanssa, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Eliaksen kummiyritykset: Tmi Jouni Vuollo, Lumibois Oy, Kinos Safaris Oy, ja Levi-Kittilän Taksit Oy.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23