CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Lauri Heino jatkaa - 800 korttia varattu

Lauri Heino jatkaa - 800 korttia varattu

Hyökkääjä Lauri Heino jatkaa RoKissa myös kaudella 2022-23. Seura julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Viikko sitten perjantaina alkaneen kampanjan aikana on varattu jo yli 800 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna kahdeksan pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanja on käynnissä 29.5. asti. Kausikortin tulevan kauden hurmokseen edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan. Kampanjahinta toteutuu, mikäli 1000 kausikorttia varataan 29.5. mennessä.

"Ilopilleri ja säälimätön täsmäase"

RoKi on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen, kun hyökkääjä Lauri Heino jatkaa Rovaniemellä. Heino, 25, nousi keväällä Kirnun kotiyleisön suurimpien suosikkien joukkoon rouhean pelin ja ratkaisumaalien myötä.

Runkosarjassa Heino lapioi 10 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä 36 ottelussa. Pudotuspeleissä hyökkääjä nousi useasti ratkaisurooliin tekemällä viisi maalia ja yhteensä 8 tehopistettä 13 ottelussa. Heinon sopimus kattaa Mestis-kauden 2022-23.

- Huikeat fiilikset jatkaa Rollossa. Ei tässä malta odottaa, että pääsee taas Kirnuun Lapin parhaisiin bileisiin, ja pelaamaan parhaimman yleisön eteen, Heino sanoo.

- Lauri tuli vuosi sitten Rovaniemelle tuomaan kamppailuvoimaa ja kovuutta, sekä esimerkillisyyttä harjoitteluun. On ollut ehdoton joukkueen ilopilleri kaukalon ulkopuolella, ja säälimätön täsmäase kaukalossa. Kärsii jopa hieman nimestään jo tuomarien silmissä, mutta ensi vuonna Laten mukaan jäähymäärät tippuvat ja maalimäärät nousevat. Yksi joukkueen ruumiillistuma arjessa ja peleissä, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23