CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Aleksi Kenttämaa jatkaa - 1000 varausta täynnä

Aleksi Kenttämaa jatkaa - 1000 varausta täynnä

Puolustaja Aleksi Kenttämaa jatkaa RoKissa myös kaudella 2022-23. Seura julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Viikko sitten perjantaina alkaneen kampanjan aikana on varattu jo yli 1000 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna kymmenen pelaajasopimusta.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että kausikorttikampanjan tavoite on saavutettu, ja edulliset kampanjahinnat toteutuvat. Kausikorttikampanja on käynnissä vielä 29.5. asti.

Kausikortin ensi kauden karnevaaleihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan, mikäli varaus tehdään 29.5. mennessä.

RoKi kiittää kaikkia kortin jo tilanneita - tervetuloa nauttimaan Kirnun tapahtumista tulevalla kaudella!

"Sarjan epämiellyttävimpiä puolustajia pelata vastaan"

Vuosi sitten paluun Lappiin ja RoKiin tehnyt ylitorniolainen puolustaja Aleksi Kenttämaa jatkaa Rovaniemellä myös tulevalla kaudella. Kenttämaa, 22, kantoi isoa vastuuta RoKin takalinjoilla heti ensimmäisellä Mestis-kaudellaan. 51 runkosarjan ottelussa saldona oli yhdeksän tehopistettä ja peliaikaa keskimäärin liki 19 minuuttia. Pudotuspeleissä hän pelasi loukkaantumisen vuoksi vain kaksi ottelua. Kenttämaa pitää tulevallakin kaudella huolen, että RoKin maalinedustalle ei ole mukava pyrkiä.

- Huikeilla fiiliksillä hyppään taas karavaanin kyytiin. RoKi oli itselleni ainoa vaihtoehto Mestiksessä, ja oma halu jatkaa oli todella iso. Loppukauden loukkaantuminen jätti sopivasti nälkää harjoitteluun, ja täyteen Kirnuun on jo kova ikävä, Kenttämaa sanoo.

- Ylitornion mies tuli vuosi sitten ryminällä Mestikseen. Hän on varmasti sarjan epämiellyttävimpiä puolustajia pelata vastaan. Aleksi on puolustuksen selkäranka myös tulevalla kaudella, ja Lappi Areenan isäntä kotipeli-iltoina, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

Aleksin kummiyritykset: Polar House, Tie Team, YBT, Koneurakointi Kannala, Jouko Vakkuri, ja Ylitornion Sähkö.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23