CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Uusi puolustajasopimus - 700 korttia varattu

Uusi puolustajasopimus - 700 korttia varattu

RoKi kiinnitti yhden pelaajan lisää kauden 2022-23 joukkueeseen. Seura julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Viikko sitten perjantaina käynnistyneen kampanjan aikana on varattu jo yli 700 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna seitsemän pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanja on käynnissä 29.5. asti. Kausikortin tulevan kauden karkeloihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan. Kampanjahinta toteutuu, mikäli 1000 kausikorttia varataan 29.5. mennessä.

"Uudenlainen ulottuvuus maalinedustan puolustamiselle"

RoKi on solminut sopimuksen erittäin mielenkiintoisen uuden puolustajan kanssa. Josh Tetlow siirtyy RoKiin Iso-Britannian EIHL:n Nottingham Panthersista. Tällä hetkellä Tetlow edustaa maataan Tampereella pelattavissa MM-kisoissa. Tetlow, 24, on ehtinyt pelata jo neljä kautta ja peräti 185 ottelua EIHL:ssä ja lisäksi hän pelasi jo vuosi sitten MM-kisoissa. Isokokoisen (198 cm / 103 kg) Tetlowin sopimus kattaa Mestis-kauden 2022-23.

- Olen erittäin innoissani tästä hienosta mahdollisuudesta. Tämä tulee olemaan minulle hyvä mahdollisuus kehittyä ja oppia. Hienoa päästä kamppailemaan menestyksestä. En malta odottaa kauden alkua, ja että pääsen auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, Tetlow sanoo.

- Tetlow on äärimmäisen mielenkiintoinen järkälemäinen peruspakki. Hän on pystynyt arvokisoissa osoittamaan, että pystyy puolustamaan Euroopan kärkipelaajiakin vastaan. Josh tuo napapiirille uudenlaisen ulottuvuuden maalinedustan puolustamiselle, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23